Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Másvilágon megtudhatja a párom, ha megcsaltam, mit gondoltok?
Figyelt kérdés
A Másvilágon/Mennyországban mindenféleképpen megtudná a párom ha életében megcsaltam és nem tudott róla, viszont élete végéig mellette álltam, támogattam, vele voltam?
Mit gondoltok, valaki elmondja majd neki ott..vagy?
2013. jún. 3. 22:42
41/41 anonim válasza:
Attól még, hogy nincs papírotok róla nem Ok, ahogy te fogalmazod. Kérdés az, te mennyire találod OK-nak ha ő csal meg téged. Kérdés továbbá az is, hogy neki mennyire fáj ha megcsalod és megtudná. Ha fáj neki, ezt tovább viszi akárhova is kerülünk. Ha fáj neki ne tedd ezt vele, egyrészt te válsz tőle rosszabb emberré, még ha nem is tudatosan észleled a bántást, személyiséged részévé válik, olyanná válhatsz aki anélkül hogy tisztán felfogná másokat bánt újra és újra megteszi. Egy megcsalt nő, akit nagyon mélyen érinti a dolog haláláig viszi a sebet és kitudja hova tovább még. Ettől más egy tiszta szűz lány mint az idősebb érzelmileg kihasznált nők. Sokan azért olyan visszataszítóak ránézésre, cinikusak, megkeseredettek mert csalódniuk kellett újra és újra. Egy tiszta lelkű szűz lányt még sosem bántottak meg. Vidám, nyitott és őszinte. Kár hogy manapság nem fordítunk gondot arra, hogy vigyázzunk egymásra, hisz egy társadalomban élünk, ha rosszat teszünk mással végső soron magunkkal teszünk rosszat hisz ezek közt a megkeseredett emberek közt kell élnünk. Csupán ennyi a felelősségünk egymás felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!