Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A Másvilágon megtudhatja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Másvilágon megtudhatja a párom, ha megcsaltam, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

A Másvilágon/Mennyországban mindenféleképpen megtudná a párom ha életében megcsaltam és nem tudott róla, viszont élete végéig mellette álltam, támogattam, vele voltam?

Mit gondoltok, valaki elmondja majd neki ott..vagy?

2013. jún. 3. 22:42
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
De mi nem vagyunk házasok :D még bejegyzett élettársi se. Együtt élünk, ennyi. :D akkor most így ok?
2013. jún. 3. 23:48
 32/41 anonim ***** válasza:

Szerintem azonnal írj nekem, mert mindig is szerettem volna a sátáni f@szommal gyalázni egy ilyen vallásos kis szűzqurvát. :)

Neked úgy kell a f@sz, mint egy falat kenyér, én meg szeretem a kóristalányokat a sekrestyében gyalázni.

Írj rám angyalom! :)

2013. jún. 4. 00:14
 33/41 A kérdező kommentje:
drága kalács :S
2013. jún. 4. 00:17
 34/41 anonim ***** válasza:

Hogy mi? :)

Szia, Kalácsnak hívnak én olcsón adom magam. :)

2013. jún. 4. 00:26
 35/41 anonim ***** válasza:
ja, hogy nem is halt meg a párod?
2013. jún. 4. 01:48
 36/41 Skywalker33 válasza:

Halihó,

persze hogy megtudja, amint te is hogy csak tettette az orgazmust néha :)

Komolyra fordítva az a jó h ez ott már nem számít mert teljesen más tudatállapotban lesztek. A legfontosabb dologra figyel odaát az ember a segítők szeretetteljes jelenlétében: mennyit fejlődött szeretetben és bölcsességben a Földön.

Odaát tisztábban fogod érteni az életek értelmét és célját, mások lesznek a prioritások. Ha itt a földön valakit bántottál annak lehetnek előző életi okai is, ezt is tisztábban fogod látni....

Persze csak ha akarod....mertha teljesen elutasítod az igazságot azt odaát is megteheted mint esetleg most :)...csakhát az a rengeteg elvesztegetett idő és energia nagyon fog fájni majd...

csoki :)

T.

2013. jún. 4. 10:05
 37/41 Skywalker33 válasza:

ja még egy: ha együtt élsz valakivel akkor az házasságnak számít a szellemi törvények szerint.

Csak akkor fordulj máshoz a feleséged/férjed helyett ha hangosan kimondtad neki (akár többször is ha szükséges) hogy részedről megszűnt ez a házasság.

Kevesebb lesz így rajtad a teher majd észre veszed.

t.

2013. jún. 4. 10:09
 38/41 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy megtudja, mert ott már mindent tud, de annyira egységében látja a dolgokat és annyira más ott minden, hogy ennek nincs jelentősége.
2013. jún. 4. 13:21
 39/41 A kérdező kommentje:
Akkor repkedhetünk együtt kéz a kézben a Mennyországban :) i m so happy :P
2013. jún. 4. 17:13
 40/41 anonim ***** válasza:

Te akkora egy hülye p!csa vagy.

Félrekúrni van eszed.

"JÁRJÁ TEMPLOMBA"

"GYÓNNYÁ!!!"

ééés

"SZOPDLEAPAPOT!!!"

http://www.youtube.com/watch?v=SHYgUQUhfJ0

|..|, :D

2013. jún. 6. 23:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!