Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Másvilágon megtudhatja a párom, ha megcsaltam, mit gondoltok?
A Másvilágon/Mennyországban mindenféleképpen megtudná a párom ha életében megcsaltam és nem tudott róla, viszont élete végéig mellette álltam, támogattam, vele voltam?
Mit gondoltok, valaki elmondja majd neki ott..vagy?
Szerintem azonnal írj nekem, mert mindig is szerettem volna a sátáni f@szommal gyalázni egy ilyen vallásos kis szűzqurvát. :)
Neked úgy kell a f@sz, mint egy falat kenyér, én meg szeretem a kóristalányokat a sekrestyében gyalázni.
Írj rám angyalom! :)
Hogy mi? :)
Szia, Kalácsnak hívnak én olcsón adom magam. :)
Halihó,
persze hogy megtudja, amint te is hogy csak tettette az orgazmust néha :)
Komolyra fordítva az a jó h ez ott már nem számít mert teljesen más tudatállapotban lesztek. A legfontosabb dologra figyel odaát az ember a segítők szeretetteljes jelenlétében: mennyit fejlődött szeretetben és bölcsességben a Földön.
Odaát tisztábban fogod érteni az életek értelmét és célját, mások lesznek a prioritások. Ha itt a földön valakit bántottál annak lehetnek előző életi okai is, ezt is tisztábban fogod látni....
Persze csak ha akarod....mertha teljesen elutasítod az igazságot azt odaát is megteheted mint esetleg most :)...csakhát az a rengeteg elvesztegetett idő és energia nagyon fog fájni majd...
csoki :)
T.
ja még egy: ha együtt élsz valakivel akkor az házasságnak számít a szellemi törvények szerint.
Csak akkor fordulj máshoz a feleséged/férjed helyett ha hangosan kimondtad neki (akár többször is ha szükséges) hogy részedről megszűnt ez a házasság.
Kevesebb lesz így rajtad a teher majd észre veszed.
t.
Te akkora egy hülye p!csa vagy.
Félrekúrni van eszed.
"JÁRJÁ TEMPLOMBA"
"GYÓNNYÁ!!!"
ééés
"SZOPDLEAPAPOT!!!"
http://www.youtube.com/watch?v=SHYgUQUhfJ0
|..|, :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!