Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Másvilágon megtudhatja a párom, ha megcsaltam, mit gondoltok?
Figyelt kérdés
A Másvilágon/Mennyországban mindenféleképpen megtudná a párom ha életében megcsaltam és nem tudott róla, viszont élete végéig mellette álltam, támogattam, vele voltam?
Mit gondoltok, valaki elmondja majd neki ott..vagy?
2013. jún. 3. 22:42
11/41 A kérdező kommentje:
10: a válaszod kb annyit ért mint egy kalap..
2013. jún. 3. 22:54
12/41 anonim válasza:
Valaki mondott ilyet, hogy ott minden gondolatunkat ismerik akik közel álltak hozzánk:P Szóval elvileg tudja. Nyugodjon békében:S
13/41 anonim válasza:
A 10-esnek igaza van, ha van élet a halál után, akkor úgyis pokolra jutsz, valószínűleg ő is, ahogy manapság mindenki...:) Egy üstben rotyogva kétlem, hogy az lenne a legnagyobb problémája, hogy félreléptél még életetekben. Majd beköszönök, ha arra járok, meséld el, hogy mit szólt, mikor lekerültetek!
14/41 anonim válasza:
Ami nem létezik, ott nem is tudhat meg semmit.
15/41 A kérdező kommentje:
Egyébként a keresztény vallásban (és szerintem a többiben sem) nem térnek ki a szexualitásra. Csak annyi hogy ne paráználkodj meg felebarátod házastársát nem kívánd. De a paráználkodás alatt nem tudni pontosan mit értenek..
2013. jún. 3. 23:00
16/41 anonim válasza:
Azért azt ugye tudod, hogy a halál után a nagy üres semmi van, és nincs semmiféle másvilág. Még bizonyítékkal a létezését senki nem tudta alátámasztani, mivel aki egyszer meghal az többet nem jön vissza.
18/41 A kérdező kommentje:
Most komolyan nem hisztek benne, hogy a lélek elkülönül a testtől? :O Szerintem van annyira csodálatos az emberi lélek, hogy tovább éljen.
2013. jún. 3. 23:05
19/41 A kérdező kommentje:
Lehet amúgy hogy a szexuális dolgok nem is olyan nagy dolog Istennek. Lehet nem is számít bűnnek.
2013. jún. 3. 23:07
20/41 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy megtudja, mivel ha meghaltál akkor meghaltál. Nincs élet a halál után. Nincs semmi. Mennyország, pokol. Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!