Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy reagálnátok, ha kapnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok, ha kapnátok egy fényképet, amin a gyerekeitek apja egy másik nővel csókolózik?

Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy e-mailt egy ilyen képpel...

2013. ápr. 29. 21:24
1 2 3 4
 31/33 eta8007 válasza:
Én véletlenül találtam meg a nő képét...Kiderítettem ki az, kérdőre vontam mindkettőt és folytattuk az életünket, de 2 évvel később elváltam, mert semmi sem volt már olyan, mint előtte, ráadásul mivel túlléptünk egy hibáján Ő felbátorodott és újabbakat követett el.
2013. máj. 25. 18:52
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem akarok előítéleteket gyártani de az még senkinek nem jutott eszébe hogy kérdező írhatna egy e-mailt a kép küldőjének hogy ki a pö..öm ő és miért küldte el azt a képet? Másrészt meg nálam nincs olyan hogy második, egy lehetőség van, ha azt valaki eljátssza akkor én lépek, vagy ő, teljesen mindegy, de azt biztos hogy soha nem leszek olyan hülye hogy második esélyt adjak, még akkor sem ha csak egy csók történt, vagy egy simi, nem érdekelne.
2013. máj. 30. 01:53
 33/33 anonim ***** válasza:
Szerintem a cuccai az ajto elött värnäk, a kinyomtatott keppel a tetejen.
2013. jún. 21. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!