Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok, ha kapnátok egy fényképet, amin a gyerekeitek apja egy másik nővel csókolózik?
Mármint a nő, akivel csókolózik? Bár hülye kérdés, gondolom igen.
Megkérdezted erről a párodat?
Először is, sajnálom,biztos sokkolt a kép...A modern kor vívmánya, lebuktató kép emailben.
Én megmutatnám neki, és nézném, hogy reagál.
Közben meg gondolkoznék, voltak e jelek, utaltak e viszonyra.
Majd írd meg ,mik a fejlemények.
Ma megmutattam neki a képet és kérdőre vontam. Le volt blokkolva, a kezébe temette az arcát és percekig nem szólt semmit. Én csak annyit kérdeztem tőle, hogy ki ez a nő, mire elmondta, hogy a neten ismerte meg (külföldön dolgozott félévig), a nő magyarországi, összesen 2x találkoztak, nem volt szex, csak csók. Kérdeztem, hogy szerelmes? Azt mondja, hogy nem jelent neki semmit. Azóta nem szólok hozzá.
Most mitévő legyek?
Hát nem tudom, igaz-e, hogy csak csók volt?
Ha a nő fotózott, valszeg ő is küldte. Logikus lenne, hogy azért küldte, mert bosszút akart állni.
Mondjuk mert viszonyuk volt, de a párod nem akart aztán többet.
Nehéz helyzet... :/ Mert ha a nőt kérdezed meg, és eleve szarkeverésből küldte, ki tudja, igazat mond-e, vagy túloz, hogy bosszút álljon.
De a férjed is nyilván le akarja tagadni, ha megtörtént, mert egy csók mégis a kisebbik rossz, és azon nincs mit tagadni már. Ha meg igazat mond, tényleg csak ennyi volt - honnan legyen az ember ebben biztos? Egyszer már sumákolt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!