Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy reagálnátok, ha kapnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok, ha kapnátok egy fényképet, amin a gyerekeitek apja egy másik nővel csókolózik?

Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy e-mailt egy ilyen képpel...

2013. ápr. 29. 21:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Kérj tőle magyarázatot! Az meg nem mindegy ki küldte, arra nem gondoltál hogy szándékosan lett megjátszva, hogy elszakítson az illető benneteket? Hiszen valaki lefényképezte, tehát készenlétben volt, tudta hogy meg fog történni.. Ezt gondold át és hagyd hogy megmagyarázza, ne támadj rá!!!!
2013. ápr. 29. 21:50
 22/33 A kérdező kommentje:
De olyan, mintha a nő fényképezte volna, mobillal.
2013. ápr. 29. 22:37
 23/33 anonim ***** válasza:

Mármint a nő, akivel csókolózik? Bár hülye kérdés, gondolom igen.

Megkérdezted erről a párodat?

2013. ápr. 30. 16:31
 24/33 anonim ***** válasza:

Először is, sajnálom,biztos sokkolt a kép...A modern kor vívmánya, lebuktató kép emailben.

Én megmutatnám neki, és nézném, hogy reagál.

Közben meg gondolkoznék, voltak e jelek, utaltak e viszonyra.

Majd írd meg ,mik a fejlemények.

2013. ápr. 30. 17:19
 25/33 A kérdező kommentje:

Ma megmutattam neki a képet és kérdőre vontam. Le volt blokkolva, a kezébe temette az arcát és percekig nem szólt semmit. Én csak annyit kérdeztem tőle, hogy ki ez a nő, mire elmondta, hogy a neten ismerte meg (külföldön dolgozott félévig), a nő magyarországi, összesen 2x találkoztak, nem volt szex, csak csók. Kérdeztem, hogy szerelmes? Azt mondja, hogy nem jelent neki semmit. Azóta nem szólok hozzá.

Most mitévő legyek?

2013. ápr. 30. 17:25
 26/33 anonim ***** válasza:
41%
Megbocsátanék neki.
2013. ápr. 30. 17:30
 27/33 anonim ***** válasza:
59%

Hát nem tudom, igaz-e, hogy csak csók volt?

Ha a nő fotózott, valszeg ő is küldte. Logikus lenne, hogy azért küldte, mert bosszút akart állni.

Mondjuk mert viszonyuk volt, de a párod nem akart aztán többet.

Nehéz helyzet... :/ Mert ha a nőt kérdezed meg, és eleve szarkeverésből küldte, ki tudja, igazat mond-e, vagy túloz, hogy bosszút álljon.

De a férjed is nyilván le akarja tagadni, ha megtörtént, mert egy csók mégis a kisebbik rossz, és azon nincs mit tagadni már. Ha meg igazat mond, tényleg csak ennyi volt - honnan legyen az ember ebben biztos? Egyszer már sumákolt...

2013. ápr. 30. 17:43
 28/33 anonim ***** válasza:
17 év közös múlt, gyerekek....ez csak EGY csók volt, kicsit kerüld, éreztesd vele hogy nagyon rossz neked, de bocsásd meg neki, hisz semmit nem jelentett neki, hidd el így is nagyon rossz most neki. Ne engedd hogy egy OLYAN nő szétszakítson egy családot!!
2013. ápr. 30. 19:14
 29/33 A kérdező kommentje:
De hogy bízzak meg ezek után benne?
2013. máj. 1. 08:17
 30/33 anonim ***** válasza:
71%
Hát nehezen, az biztos... :/ Én magamról tudom, hogy nem tudnék bízni többé.
2013. máj. 1. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!