Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Én csaltam meg és ő kért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én csaltam meg és ő kért bocsánatot?

Figyelt kérdés
Megcsaltam a barátnőm, 3 hétig kavartam mellette mással. Rájöttem, hogy bar0mság volt mikor van nekem egy szép, normális barátnőm közel 3 éve. Lezártam vele a dolgot és elmondtam a barátnőmnek, mert úgyis megtudta volt és reménykedtem, hogy megbocsájt. Kiborult, de elég furcsa módon. Nem azt mondta, hogy én mekkora r0hadék vagyok, hanem, hogy ő mit rontott el és mi hiányzik nekem belőle meg, hogy min változtasson. Fel se fogta, hogy én vagyok a r0hadék és nincsen vele semmi baj. Mert tényleg nincs semmilyen téren. Sírt meg bújt hozzám, hogy próbáljuk meg újra. Úgy jött le az egész, mintha ő kérne bocsánatot tőlem. Egyszerűen nem fogja fel, hogy nem ő a hibás és nem tudom megértetni vele. Látom rajta, hogy úgy érzi, mintha ő kevés lenne nekem és az, amit nyújtani tud. Hogy értessem meg vele?

2013. ápr. 14. 23:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ez logikus, mert az ember magában gondolja, ennek valami oka van, ő ezt tette, ennyi, nem foglalkoztál vele, nem a kapcsolatra figyeltél, jobban vonzott az új, ezen gondolkozik, N
2013. ápr. 14. 23:22
 12/20 anonim ***** válasza:

Igen valószínű, hogy megjátssza magát, istenem tipikus férfi gondolkodás... :D

Elég nagyon hülyeség volt ez tőled, vmilyen szinten biztos nagyon megbántottad csak nem mutatja. Ha igazán fontos neked, többet ne csald meg és szeresd.

2013. ápr. 14. 23:26
 13/20 anonim ***** válasza:

4-7-8 egy kiábrándult pasi, aki azt hiszi, minden nőtípust ismer, és minden nő csak színészkedik. Ne törődj vele, nem érdemes.

Én voltam ilyen helyzetben, szintén három év után, szintén három hétig csalt a pasim, csak ott nem elmondta, hanem rájöttem. Mi is együtt maradtunk, könyörögtem én is. Fél évig voltunk még együtt, de nem tudtam már bízni benne, onnantól folyamatosan veszekedtünk. Ha mindkettőtöknek jót akarsz, szakíts most, semmi értelme nincs folytatni, mert a bizalmat csak egyszer lehet eljátszani, és te megtetted.

25/N

2013. ápr. 14. 23:50
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem akarok vele szakítani. Szeretem, bár lehet hihetetlennek hangzik a történet után, de így van.
2013. ápr. 14. 23:55
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Az én pasim is állította, hogy szeret. De ez nem igaz. Ha szeretett volna, nem csalt volna meg. És ez rád is igaz.

25/N

2013. ápr. 15. 00:00
 16/20 anonim ***** válasza:

Azért nem haragszik rád,mert szeret s veled akar lenni. Az, hogy ő kért bocsánatot szerintem meg azért van mert gondolom ő azt hiszi azért csaltad meg mert, ő nem tudta azt nyújtani mint a másik csaj.

17f

2013. ápr. 15. 08:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Szeret, de te nem szereted. Hagyd el ôt, hadd találjon egy férfit, aki megbecsüli, és nem dobja el a jòt a rosszért. Mert hiszem, hogy ilyen is van!
2013. ápr. 15. 09:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Én már álltam mindkét oldalon. Meg kell mondjam, mindkét esetben a megcsalt fél magában kereste a hibát. Én sem kaptam választ arra, hogy miért voltam "kevés", mi az, amit nem kapott meg tőlem az illető, miért kellett az új, miben volt jobb? És ugyanúgy - amikor én léptem félre, én sem tudtam megértetni az "áldozattal", hogy nem benne van a hiba, csak kellett az izgalom, a hódítás, a megerősítés. Persze, nem mondhatod azt nyíltan, hogy az újdonság varázsolt el, így az illető magában keresi a hibát, evvan.
2013. ápr. 15. 10:04
 19/20 anonim ***** válasza:
azért, mert valahol a másik fél érzi magát hibásnak, mondván biztos nem adott meg mindent, amire szükséged volt, és ezért kerested más nőnél a boldogságot.
2013. ápr. 15. 13:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Lelki nyomorékká tettél egy amúgyis instabil és önbizalomhiányos lányt. Hányok tőled.
2019. jan. 11. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!