Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éltétek túl?
Régi jó maffiózó szokás: Van az asszony, vele a szex, amíg
nincs(enek) gyerek(ek), mellette ott a szerető, akit meg
dönget. Az, hogy veled képzeli el az életét, tőled akar
gyereket, még nem jelenti azt, hogy nem csalna meg.
Egyébként pedig az, hogy sírt, amikor kiderült, nem
jelent semmit. Krokodilkönnyek is lehettek...
Vegyél nagy levegőt, és embereld meg magad. Gyakorlati-
lag AKKOR nem csalt meg, de ki tudja, mikor mit tett
már?
Picit legyél pesszimistább, és még mielőtt babát szülsz
neki, gondolkozz.
Sztem a gyakorlati megcsalásba bőven belefér az a "szándék nyilatkozat".
Beszéljétek át, miért akart félrelépni és ha az nem segít akkor szakítás.
Kerültem hasonló helyzetbe, akkor én voltam a hunyó. Nálunk a kapcsolat végét jelezte előre az eset. Nálatok talán még menthető a helyzet.
már megmondták előttem a lényeget.
én is pasi vagyok, kétszer is kilépés nélkül hagytam a gépem.. nagy bukta volt, lehetett csomagolni..
utólag bevallva csak a hiúság miatt térdel le a férfi, de már a másik seggét nézi...
nehéz, de másik pasit kell kereni. az anált muszájból nem kell engedni, menjen a máshová...
gyereket ne csináltass egyelőre, mert az nagy bukta lesz, és a gyerek sínyli meg.(jobban)
Tudjátok, a barátom előttem nem volt egy nagy hím pellér. Ezen a lányon kívül még két partnere volt. Szeretném nem annyira tragikusan felfogni a dolgot, és küzdeni a kapcsolatunkért, és ebben nemcsak a közös jövő gondolata motivál. Szeretnék küzdeni, és azt akarom, hogy ezt értékelje.
A szexuális életünk felpezsdítése megtörtént, illetve folyamatosan történik.
Köszönöm az eddigi, és az ezután elküldött válaszokat, ez igazán nagy segítség számomra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!