Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogyan éltétek meg? Volt már így veletek?
Figyelt kérdés
"...és arra a következtetésre jutok, hogy az éhezésnél, a szomjazásnál, a munkanélküliségnél, a szerelmi bánatnál, a vereségnél - mindennél- rosszabb, ha úgy érezzük, hogy senkit, de senkit nem érdeklünk."
(Paulo Coelho - Mint az áradó folyó)
Én nagyon is átélem most.
2013. ápr. 3. 15:41
1/9 anonim válasza:
Persze ilyet az ír, aki még nem éhezett és nem szomjazott.
2/9 A kérdező kommentje:
Látszik, hogy Te is egy olyan ember lehetsz, aki kiragad egy mondatból néhány szót és azt lovagolja meg, nem látod a globális képet.
2013. ápr. 3. 15:45
3/9 anonim válasza:
Én évek óta ezt érzem és nem tudok kitörni belőle. De már nem is akarok.
4/9 anonim válasza:
Magyarul azt írja, hogy az életben a leges legsz@rabb dolog aminél rosszabb nem létezik azaz egyedüllét a magány.
Csak úgy hozzátenném, hogy azaz ember valahogy el is jutott idáig! És ezek szerint nem is tesz semmit annak érdekében hogy ez ne így legyen. Csak rinyál de semmit sem tesz.
5/9 anonim válasza:
Akkor kezdj uj eletet. Nehez lesz, de ha tenyleg zavar a mostani akkor csinalod. Ha annyira megsem zavar akkor maradsz otthon es nyavalyogsz.
6/9 anonim válasza:
Nem. Én volt hogy éheztem, volt hogy szomjaztam, volt hogy olyan helyen laktam télen, ahol nem volt fűtés és téli kabátban aludtam. Hidd el ezek nagyon megerősítik az embert és átértékeltem mindent. Az hogy magányosnak érzném magam, az az én hülyeségem lenne, de ilyen nem létezhet. Valakinek mindig fontos vagy, valakit mindig érdeklünk. P.C szerintem is azért írt ekkora butaságot, mert sosem éhezett, vagy fázott, szomjazott.
7/9 anonim válasza:
az írónak 10 év munkatábor kellett volna szibériába sztálin idejében :D
8/9 anonim válasza:
#2: nem is értem mire célzol. Nem kiragadtam a kontextusból valamit, hanem a kontextust bíráltam. Romantikus hülyeség amit Coelho ír, a realitás pedig más. Nem amiatt törnek ki háborúk és halnak meg milliók, mert úgy érzik az emberek, hogy magányosak. Az, hogy te most magányos vagy egy dolog, ettől nem lesz igazabb az idézet. Menj Afrikába és segíts az éhező árváknak, egyrészt magányos se leszel, másrészt rájössz, hogy a nyugati világ önmaga által kreált depresszióján túl is vannak problémák a világban.
9/9 A kérdező kommentje:
8: igazad van.
2013. ápr. 3. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!