Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Jelenleg külföldön élek már több mint fél éve. Találkoztam kb 3 héttel ezelőtt egy magyar sráccal, beszélgettünk pár szót majd bejelölt facebookon. Majd egyszer összefutottunk az utcán-kiderült ő is ott lakik ahol én- és váltottunk pár szót és megbeszéltük hogy egyszer beülhetnénk valahova meginni valamit. Szabadnapja volt és én se dolgoztam, és elmentünk meginni valamit...a szórakozóhely ahova mentünk volna zárva volt...így felmentünk hozzá. Szimpla filmnézős estének indult az egész, mivel neki magyarban van barátnője és nemsokára egy évesek lesznek....de lekapott és elkezdtünk vadul csókolózni, de aznap éjjel más nem történt. Majd két nap múlva ő jött el hozzám és lefeküdtünk és itt aludt, majd rá egy napra megint eljött és itt volt nálam két napot. Beszélgettünk erről, hogy akkor hogy is van ez, mondta hogy nagyon bír engem, és van bennem valami ami megfogta őt, és ez sajnos fordítva is igaz. Mondta, hogy nem tudja h szereti e még a barátnőjét vagy sem. Ebben a hónapban hazamegy végleg Magyarországra, mondta hogy menjek vele (már én se akarok nagyon itt maradni). És nem tudom mi lesz ebből az egészből. Ha hazamegy, akkor tudom hogy hiányozni fog, mert rég volt olyan, hogy ilyen jól éreztem magam egy sráccal és ennyire klappolt minden. De neki van bnője akit nem tudja hogy szeret e (az én logikám szerint ha megcsalok valakit akkor már nem szeretem, mert logikusan ha szeretek valakit akkor nem csalom meg, nem?!) és mi van akkor ha mégis együtt maradnak majd? tudtok valami tanácsot adni mit tegyek? Bocsi, hogy egy kicsit túl hosszúra sikeredett és remélem nem zavaros annyira. Köszönöm a válaszokat előre is.

2013. márc. 3. 20:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha a mostani barátnőjével megcsinálta ezt, akkor veled is megfogja. Jól érezted magad, de nehogy azért menj vissza mert ő is visszamegy Magyarországra, ezt hülyeségnek tartom.

Szóval én ezt elkönyvelném egy jó kis kalandnak és hagynám a fenébe. Minek bonyolódnál bele ebbe.

2013. márc. 3. 20:36
 2/8 anonim ***** válasza:
nem gondolod, h adandó alkalommal veled is eljátsza ugyanezt?
2013. márc. 3. 20:37
 3/8 A kérdező kommentje:
de ez olyan mintha azt mondanátok, hogyha valaki egyszer már megcsalta a barátját/barátnőjét akkor mindig megfogja csalni az összes barátját/barátnőjét
2013. márc. 3. 20:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Kutyából nem lesz szalonna...
2013. márc. 3. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Már maga a tudat. Egy párkapcsolatot bizalomra építész, akarva akaratlanul ott lesz benned, hogy veled hogy jött össze. Ha elmegy valahova hosszabb időre, kimegy megint valahova, akkor az lesz benned, hogy mi van ha úgy jön vissza hogy arrivederci?

Fölöslegesen fogsz idegeskedni és féltékenykedni.

2013. márc. 3. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Tedd fel magadnak a kérdést: Ha nem lenne ez a srác ,akkor is Magyar országra akarnál jönni? Ha igen a válasz ,akkor ha haza mész vele és mégsem jön össze kettőtök között, nem fogsz pánikba esni hisz haza akartál jönni és tudni fogod mit csinálj. De ha nem akkor megéri a bizonytalanra haza jönni? A helyedben döntés elé állítanám , hogy kit akar.És utána döntenék a költözésről.
2013. márc. 3. 22:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem én megvárnám, míg a srác visszamegy Magyarországra, és hogy mi történik. Ha valóban ennyire megfogtad, és veled akar lenni, akkor azzal indít,hogy találkozik a barátnőjével és szakít vele. (Akár elmesél neki mindent, akár nem.) Ha szakít és amúgy is szeretnék hazamenni, akkor szerintem fontolóra venném a dolog. De csak úgy, hogy nem tudom hogyan fognak alakulni a dolgok, biztosan nem dobnék fel mindent és mennék utána vakon.

Ha pedig képtelen szakítani és éli világát tovább a barátnőjével, akkor hagynám a dolgot, elfelejteném a srácot és élném tovább a kis életem nélküle, egy szép kalandként megélve a dolgot.

22/N

2013. márc. 5. 11:16
 8/8 A kérdező kommentje:
uhh az utolsó de jó:) köszike, meg mindenkinek aki segíteni próbált:)
2013. márc. 5. 23:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!