Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha szánalomból lefekszek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szánalomból lefekszek egy hetero lánnyal, akkor megcsalom a meleg pasimat?

Figyelt kérdés

2013. febr. 25. 11:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Passzold le nekem a csajt neked meg akkor nem kell megcsalnod a pasid. :D

Tudod úgy hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon. :D

2013. febr. 25. 16:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Teljes mértékben megcsalás. Egyébként már önmagában a gondolat is rossz. Meleg vagyok én is, de hát szép lányra se tudnék felizgulni soha és csúnyára se. Nem tudom a barátnőd milyen, de honnan érzel késztetést, hogy ezt megtedd?

A barátod helyében én nem nézném jó szemmel, nagyon nem.

2013. febr. 25. 16:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Na a csaj se ép agyilag az biztos.
2013. febr. 25. 18:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez most nem komoly kérdés ugye?

Persze hogy megcsalás! Gondolom bi vagy. Mert hozzám aztán fordulhatna akármelyik (azonos nemű) haverom szánalomból sem sehogy nem feküdnék le vele.

Ha meg lány haver fordulna ilyennel hozzám (fiú vagyok) és ez a kérdés megfordulna a fejeben, akkor valószínüleg már nem szeretem annyira a barátnőmet mint azt egy párkapcsolatban elvárható lenne. Szerintem.

Ezen azért gondolkodj el. Meg tett fel magadnak a kérdést, forított esetben mit éreznél.

2013. febr. 26. 16:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Ahogy sok hetero pasi is. Mutasd be egynek.
2013. febr. 27. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!