Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a megcsalás büntethető lenne?
Én csak azért is,mert sok helyen hallom,h mennyi nő nem csak megcsalja a férjét,de teherbe is esik mástól,és eltitkolja,na most a csalás ugye büntetendő,ilyen esetben gyakorlatilag a nő átveri a férfit,pénzt csal ki azzal,h elhiteti,közös a gyerek.
Sztem ez ugyanúgy bűncselekmény,mint bármilyen más csalás.
ez igaz, nem tudod, de semmi nem tudsz előre az életben, ez benne a szép
akit megcsaltak annak az nagyon fájhat, romba döntheti az önbizalmát, stb. de amikor valaki állandóan ilyet vonz be magának, arról vajon ő nem tehet? vagy inkább másképp, nem ő tehetne azért, h ez változzon?
a büntetés ideig óráig csillapítja a megcsalt bosszúvágyát, de attól vagyunk emberek, h az ellenünk elkövetett rosszat képesek vagyunk feldolgozni, észrevenni benne a pozitívat, és fejlődni általa?
soha nem értettem, h illegálisan elkövetett gyilkosságot miért büntetnek legálisan gyilkossággal (halálbüntetés)? nem látok különbséget ugyanis (de ez már messzire visz)
Ursula
" de amikor valaki állandóan ilyet
vonz be magának, arról vajon ő nem
tehet? vagy inkább másképp, nem ő
tehetne azért, h ez változzon?"
Most ennyi erővel,ha valakit többször kirabolnak az utcán,mert gyenge testalkatú,akkor ne legyen büntetve a rabló,hanem az áldozat menjen el gyúrni?
Volt már ilyen: Mikor halálra kövezték a házasságtörő asszonyokat.
Egyébként érdekes kérdés még, hogy csak a foglalt felet büntetnéd? szóval, ha egy férjes asszony/nős férfi félrelép egy szabad illetővel, akkor csak a házas félnek járna börtön? És mégis mennyi? 2 hónap? 2 év?
"És mégis mennyi? 2 hónap? 2 év?"
Dehogy! 2 fül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!