Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha a megcsalás büntethető lenne?

Figyelt kérdés
Ahogy itt olvasgatom a GYK-n a kérdéseket, igen nagy és gyakori probléma a megcsalás. Annyi hülye törvény van, szabályoznak már mindent. Bele gondoltam, mi lenne ha büntetnék a megcsalást? Mert én ha valakit le köcsögözök vagy pofán verek simán megbüntethetnek érte. Ami valljuk be nem okozhat akkora törést egy lelkileg labilis ember életében mint egy megcsalás. Házasságban ez miatt válásnál gyerekek élete is tönkre mehet, bosszú, alkoholproblémák, öngyilkosság stb.. Érveket és ellenérveket várok.

2013. febr. 22. 16:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
12%
ha büntethető lenne akkor szerintem több nő lenne a börtönökben mint férfi ez az egy szent... :) F
2013. febr. 22. 16:13
 2/19 ASOT ***** válasza:
95%

:)

fél világ börtönben csücsülne...és akkor ki dolgozna??

2013. febr. 22. 16:14
 3/19 anonim ***** válasza:
95%

helyes lenne de mégsem.

így több embert kellene eltartani az adónkból.

2013. febr. 22. 16:15
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

közmunkával büntetendő. az oké.

de így senki nem merne házasságot kötni:D

2013. febr. 22. 16:17
 5/19 ASOT ***** válasza:
4. Ez jó : de így senki nem merne házasságot kötni:D
2013. febr. 22. 16:19
 6/19 anonim ***** válasza:
Ehhez börtönállamokat kellene létrehozni, mert túl sok embert érint. Börtönközpontú rendszerben élnénk.
2013. febr. 22. 16:21
 7/19 A kérdező kommentje:
Szerintem megszokná a társadalom egy idő után. Mikor a kézlevágás volt a divat akkor csökkentek a lopások. Persze ez nem azt jelenti, hogy én cerkalevágást, vagy betonnal való kiöntést javasolnék :)
2013. febr. 22. 16:21
 8/19 anonim ***** válasza:
mindenesetre kellően groteszk volt még a feltételezés is kedves kérdező. Tetszik :D
2013. febr. 22. 16:23
 9/19 anonim ***** válasza:

ha komolyan akarok válaszolni, akkor nem jó ötlet

hiszen két ember felelőssége egy kapcsolat, így a megcsalás is, ha odáig jut a kapcsolat

ha pedig eleve egy szoknyapecér/rib@anc típusú embert választasz, akkor is te döntöttél mellette

2013. febr. 22. 16:24
 10/19 anonim ***** válasza:
Én pártolnám a dolgot.
2013. febr. 22. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!