Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátnőm randizni akar egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm randizni akar egy másik sráccal. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Az elmondása alapján neki szüksége van arra, hogy másoktól is törődést, bókokat kapjon, mert csak úgy lesz önbizalma, úgy érzi magát vonzónak. Van egy srác, akit pár hónapja ismert meg egy bulin. A srác nyomult rá. Akkor - hosszas vitatkozás után - sikerült megbeszélnem vele, hogy egy kapcsolatba nem fér bele az, hogy találkozgasson vele. Most ennek ellenére újra felvette vele a kapcsolatot, a srác randira hívta, amit ő el akar fogadni. Megpróbált azzal meggyőzni, hogy megmutatta a facebookos beszélgetésüket, amiben én 2 perc alatt rámutattam vagy 15 olyan pontra, ahol nyomult a srác. Megpróbáltam azzal eltántorítani, hogy akkor én is találkozgatni fogok egy lánnyal, akivel szimpatizálok, de még ebbe is belemenne. Tudom, hogy fizikailag nem csalna meg, de azt is tudom, hogy ha sokáig találkozgatnak, ki fognak alakulni benne érzelmek. Csak én vagyok túlságosan féltékeny, vagy ez tényleg nem fér bele egy kapcsolatba? Ti mit tennétek?

22/F és 22/L

2013. febr. 1. 21:27
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Azért nem ilyen egyszerű a helyzet. Ezzel csak manipulálni akart arra, hogy ne beszéljek többet egy lánnyal. Egy baráti összejövetelen megismertem valakit, akivel sokkal több közös van bennünk, és ő is látta, hogy mennyire jól elbeszélgettünk, hogy mennyire jobban egybevág az érdeklődésünk. Féltékeny lett, de tudta, hogy ha csak simán megkér arra, hogy ne beszéljek vele többet, akkor el fognak velem szemben fogyni az érvei. (lényegesen jobban érvelek) Ezért úgy döntött, felhozza, hogy találkozik a sráccal, kitart mellette, amíg tud, majd amikor beadja a derekát, akkor előhozza, hogy cserébe én meg ne beszéljek a lánnyal. Hazug és manipulatív volt a módszere, de azért nem az ördögtől való a barátnőm. Csak szeret, törődik velem és fél, hogy elveszít, ezért minden tőle telhetőt megtesz. :)
2013. febr. 5. 01:29
 22/24 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Azért azt a variációt is gondold végig, hogy mi lett volna, ha szó nélkül elengeded a randira.

Sokkal jobban jártál volna, ha kidobod és most szabadon közelíthetnél a másik lányhoz.

2013. febr. 5. 02:03
 23/24 A kérdező kommentje:

Akkor nyilván elment volna. Tisztában vagyok vele, hogy az is kamu volt, hogy valójában nem is akart vele találkozni. Akart, de csak azért erősködött annyira, hogy utána jobb pozícióból vitatkozzon az én "ügyemről".

A lányra amúgy nem akarok hajtani, alaptalan a féltékenysége. De ha meg akarnék, akkor előbb szakítanék a barátnőmmel.

2013. febr. 7. 03:16
 24/24 anonim ***** válasza:
A barátnőd egy 15 éves értelmi szintjén van. Annak is a hülyébbik csoportjában. Nekem valahogy defektesnek tűnik.
2013. márc. 24. 02:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!