Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátnőm randizni akar egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm randizni akar egy másik sráccal. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Az elmondása alapján neki szüksége van arra, hogy másoktól is törődést, bókokat kapjon, mert csak úgy lesz önbizalma, úgy érzi magát vonzónak. Van egy srác, akit pár hónapja ismert meg egy bulin. A srác nyomult rá. Akkor - hosszas vitatkozás után - sikerült megbeszélnem vele, hogy egy kapcsolatba nem fér bele az, hogy találkozgasson vele. Most ennek ellenére újra felvette vele a kapcsolatot, a srác randira hívta, amit ő el akar fogadni. Megpróbált azzal meggyőzni, hogy megmutatta a facebookos beszélgetésüket, amiben én 2 perc alatt rámutattam vagy 15 olyan pontra, ahol nyomult a srác. Megpróbáltam azzal eltántorítani, hogy akkor én is találkozgatni fogok egy lánnyal, akivel szimpatizálok, de még ebbe is belemenne. Tudom, hogy fizikailag nem csalna meg, de azt is tudom, hogy ha sokáig találkozgatnak, ki fognak alakulni benne érzelmek. Csak én vagyok túlságosan féltékeny, vagy ez tényleg nem fér bele egy kapcsolatba? Ti mit tennétek?

22/F és 22/L

2013. febr. 1. 21:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
megmondanám neki hogy ha annyira elakar menni randizni menjen, de akkor már vissza ne jöjjön, és a cuccait az ajtó előtt veheti át a randi után.
2013. febr. 1. 22:12
 12/24 anonim ***** válasza:
Hát szerintem sem fér bele akkor dob ki menjen más sráchoz ha nem vagy neki elég jó,de akkor ezek szerint nem is szeret igazán!! F/22
2013. febr. 1. 22:28
 13/24 anonim ***** válasza:
Kidobnám, azt keressen egyből két palit a törődésért, komolyan, mond meg neki, hogy vagy a másik pali, vagy te szakítasz vele!
2013. febr. 1. 23:14
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy sima találkozás, főleg ha véletlenül találkoznak és beülnek valahová az nem probléma. Itt viszont ki van mondva, hogy másról van szó.

Ha nem is az első randin, de biztosan megcsalna, hiszen ez a randi célja.

Viszont neked is el kellene gondolkoznod, hogy miért van erre szüksége.

Szexpartnernek megtartanám egy ideig, de keresném az utódját.

2013. febr. 1. 23:22
 15/24 anonim ***** válasza:
64%
Hülye vagy te? 22 éves férfi létedre ne mond már hogy ezen tényleg el kell gondolkoznod... A srácot csomagold össze aztán dobd ki a csajt, mert egy ribanc
2013. febr. 1. 23:28
 16/24 anonim ***** válasza:
Mekkora mamusz vagy, már ne haragudj! Ez a nő akármit csinál,te mindent elviselsz majd neki? Ha majd félredug azt is elnézed? Az tuti hogy a nő téged igazán nem szeret...
2013. febr. 2. 16:51
 17/24 A kérdező kommentje:
Kapott egy ultimátumot, engem választott.
2013. febr. 3. 10:27
 18/24 anonim ***** válasza:
Ha ilyesmi eszébe jut, akkor már alapjaiban nem jó a kapcsolat. Én nem adtam volna ultimátumot sem, az ilyen lány nem fog megváltozni, maximum titokban csinálja majd. Hülyére vettek és hagyod. Én azonnal szakítottam volna, nem csak ez nem fér bele a kapcsolatba, hanem a gondolat sem, hát még fel is hozni. Pofátlanság magasiskolája.
2013. febr. 3. 16:23
 19/24 David82 ***** válasza:
0%

Jóég, micsoda agyament válaszok. Én ismertem olyan asszonyt, akinek volt férje, mégis randizgatott mással.

Nekem már ment tönkre egy kapcsolatom, pontosan ugyanígy. A lány mással kezdett randizgatni, szakítottunk, aztán később kiderült, hogy nem szimpatikus neki a srác.

Tehát, mit kell ilyenkor csinálni? Hagyni kell, hagy randizzon mással. Ezt kell mondani:

-Jól van, megengedem, hogy találkozzatok x helyen y időben vele, adjunk esélyt a csórikámnak, hogy megismerhessen téged. Cserébe, amiért engedékeny voltam, a szombat estét velem fogod tölteni. Rendben?

(Az, hogy randiznak, nem biztos, hogy össze is fognak jönni. Lényeg, hogy nem szabad féltékenységet mutatni.)

2013. febr. 4. 08:27
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora hülyeséget írtál előző!

Tudom milyen ez a helyzet,én is hasonló gondolkodású lány voltam pár éve.

Ez a kapcsolat így is úgy is szét fog menni.

Hogy miért?

Mert ha megengedi nem ez lesz az utolsó srác akivel randizgatni fog,bár lehet előtte még kérdez,de egy idő után nem fog./és titokban tartja,ami féltékenykedéshez,veszekedéshez,széthúzáshoz vezet-majd THE END/

Ha nem engedi meg, a lány azt érzi nem bízik benne a párja /ami jogos/- és ugyanaz fog történni mint az előbb leírtam. Egyik variáció sem lesz jó neked.

Hidd el akkor fog igazán értékelni téged ha elhagyod és rádöbben mennyit jelentettél neki!

2013. febr. 4. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!