Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalja meg minden második nő a pasiját?
szerintem is hülyeség hogy minden 2. csaj csal...
én sem csaltam meg sose a párom, mert egyenes a gerincem...
de persze nem tagadom, elég sok olyan lány van, aki megcsalja a barátját...és meg is lehet nézni hogy kik azok: elkényeztetett, maguktól elszállt, a ló túlsó oldalára esett, plázacica és még sorolhatnám. Ezt abból gondolom hogy a környezetemben nem egy ilyen lány van és köztudott hogy milyenek...és érdekes olyan lányról meg még nem hallottam hogy megcsalta volna a párját aki a felsorolt tulajdonságok ellenkezőjével rendelkezik, én is ebbe a kategóriába tartozok...ha téged is megcsaltak akkor gondolkozz el és keres máshol bnőt...
Hagyatok a statisztikáitokkal.Igen,sajnos minden 2.nő szakadt ribi :(
Igen utolsó előtti akiket leírtál,azok a kur.vák,azok köztudott milyenek,hülye aki azokkal összejön.Aki nem néz ki úgy az hűségesebb,bár sajnos egyre több visszafogott csajról derül ki,hogy kur.va meg hogy hűtlen.
Szerintem nem megcsalásról van szó, hanem szeretethiányról.
Amikor egy nő azt mondja, hogy "egyedül van", vagy "nem figyel rá senki", akkor arról beszél - csak rejtve -, hogy szexelni akar.
Mivel a férj/pasi már k*rva unalmas, akkor kell egy új farok, ami csak olyan címszó alatt szerezhet meg, mint "szeretethiány", "nemtörődés", "magányosság", stb.
Tehát a nők nem k*rvák, nem megcsalnak, hanem "szeretethiányosak". Ugye!? ;-)
Miért kell nőgyűlölőnek lenni? :D Szerinted csak itt ribanckodnak Magyarországon??
Gondolom, hogy azért csalják meg, mert valamit nem kapnak meg, ez általában olyasmi, amit régen megkaptak, viszont az idő múlásával megváltozik a pasi.!! Ezt csak ti tudjátok, miért csináljátok, de szerintem egyszerűen nem voltatok őszinték, és nem magatokat adtátok az elején..
Persze nem mindegy, hogy egyszer megcsalja, amíg még jár a barátjával, majd a másikat választja végül (mert amit fönt írtam, erre vonatkozik) vagy az, hogyha valaki folyamatosan csalja, tehát több vasat tart a tűzben egyszerre, azt nem értem miért van..
Nem csak itt,de itt van a legtöbb ribanc :(
Azt sem értem egyszer minek csalja meg valaki.Tehát,ha egy nő szeretethiányos akkor fa.szhiányos?Ennyit a női lélek rejtelmeiről,büdös nagy kur.va a legtöbb ha ez igaz.
Ha egy nő szeretethiányos akkor miért nem dobja ki a paliját,mert bas.sza át és miért bas.szatja meg magát mással?Nehogy már ez természetes legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!