Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van ilyen esetben második...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen esetben második lehetőség?

Figyelt kérdés

Van/volt egy lány akivel még 1 éve nagyon jóba voltam, azt hiszem túl jóba, hogy onnantól esetleg legyen valami köztünk. Tavasszal megkérdeztem tőle, amit meg kellett. Érez többet mint barátság? Nem volt hozzám őszinte, egy hónap után ismét rákérdeztem, mert ő csak halogatta.(nem merte nekem elmondani) Hónapokig rosszban voltunk, egész nyáron, rettentően haragutam rá. Pár hete azt mondtam, hogy innen ne tovább és próbáljunk kicsit kibékülni. Tudom, ez nem 1-2 napos projekt. Valószínűleg azért rágtam be rá annyira, mert még mindig érzek iránta valamit és ez van most is. Ha egyszer már kikosarazott, akkor már tök esélytelen a dolog? Az volt amúgy az ok amiért nem( szerintem ez nem indok rá és van más is, amivel nem akar megbántani), hogy túl kedves voltam vele.

17/F

2012. dec. 9. 09:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Sajnos van ez így, ha visszautasított akkor meg kell bírkóznod vele és továbblépni.
2012. dec. 9. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!