Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek? Segítség!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Segítség!

Figyelt kérdés
3 év 8ónaposak voltunk a barátommal amikor elhagyott egyik exéért mind a ketten 22 évesek vagyunk 18 évesen jöttünk össze mára már 4 év 2 hóaposak vagyunk.1 hónapot voltunk külön amikor a csaj akiért elhagyott megcsalta több fiúval is és vissza könyörögte magát hozzám és mivel ő volt életemben az első mindenben és szeretem ezért vissza fogadtam. Közben megismertem egy új haverját aki 17 éves és nagyon jóba lettünk egyik pillanatról a másikra össze jöttünk észre se vettem szinte mikor már minden megtörtént vele is. Nagyon belém szeretett a fiú mert nála én vagyok a legelső mindenben a nagy első szerelme. Teljesen össze vagyok zavarodva nem hittem hogy lehet egyszerre kettőt szeretni de valamit mind a kettőben szeretek. Nem tudom mit tegyek. Mindenképp megbántok valakit. Lehet hogy a régi barátomat már megszoktam és ezért szeretem? Mindenféle érzés kavarog bennem. Mit tegyek?

2013. jan. 17. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Elsőnek magadban kell tisztáznod a helyzetet, de szerintem a barátodnak mindenféleképpen mond el mi történt. A 17 éves srác meg nagyon fiatal még hozzád. Ott már elég nagy a korkülönbség.
2013. jan. 17. 20:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Mit tegyél?Ne hagyd magad alázni.....
2013. jan. 17. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Annyi történt szerintem, hogy tudat alatt haragudtál a párodra, ezért megcsaltad, és hát veled is megtörtént az hogy megszeretted az új srácot is. Aki szeret. Tényleg téged, nem csak azért van veled mert az exének nem kell.
2013. jan. 17. 20:14
 4/4 A kérdező kommentje:
még amit kihagytam hogy a hosszú kapcsolatomban a párom sokszor undorítóan bánik velem de csak nyeltem nyeltem mikor már mondtam hogy elegem van akkor meg egyből elkezdte magát sajnáltatni.. a párom beteg nem rég mütötték ami még jobban megnehezíti a helyzetem. sokszor bulizott be rugott és mindenfélének elszídott.. én persze repültem másnap a 17 éveshez aki melett boldogság és megnyugvás várt. ő mindig megért.
2013. jan. 17. 20:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!