Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Segítség!
Figyelt kérdés
3 év 8ónaposak voltunk a barátommal amikor elhagyott egyik exéért mind a ketten 22 évesek vagyunk 18 évesen jöttünk össze mára már 4 év 2 hóaposak vagyunk.1 hónapot voltunk külön amikor a csaj akiért elhagyott megcsalta több fiúval is és vissza könyörögte magát hozzám és mivel ő volt életemben az első mindenben és szeretem ezért vissza fogadtam. Közben megismertem egy új haverját aki 17 éves és nagyon jóba lettünk egyik pillanatról a másikra össze jöttünk észre se vettem szinte mikor már minden megtörtént vele is. Nagyon belém szeretett a fiú mert nála én vagyok a legelső mindenben a nagy első szerelme. Teljesen össze vagyok zavarodva nem hittem hogy lehet egyszerre kettőt szeretni de valamit mind a kettőben szeretek. Nem tudom mit tegyek. Mindenképp megbántok valakit. Lehet hogy a régi barátomat már megszoktam és ezért szeretem? Mindenféle érzés kavarog bennem. Mit tegyek?2013. jan. 17. 20:02
1/4 anonim válasza:
Elsőnek magadban kell tisztáznod a helyzetet, de szerintem a barátodnak mindenféleképpen mond el mi történt. A 17 éves srác meg nagyon fiatal még hozzád. Ott már elég nagy a korkülönbség.
2/4 anonim válasza:
Mit tegyél?Ne hagyd magad alázni.....
3/4 anonim válasza:
Annyi történt szerintem, hogy tudat alatt haragudtál a párodra, ezért megcsaltad, és hát veled is megtörtént az hogy megszeretted az új srácot is. Aki szeret. Tényleg téged, nem csak azért van veled mert az exének nem kell.
4/4 A kérdező kommentje:
még amit kihagytam hogy a hosszú kapcsolatomban a párom sokszor undorítóan bánik velem de csak nyeltem nyeltem mikor már mondtam hogy elegem van akkor meg egyből elkezdte magát sajnáltatni.. a párom beteg nem rég mütötték ami még jobban megnehezíti a helyzetem. sokszor bulizott be rugott és mindenfélének elszídott.. én persze repültem másnap a 17 éveshez aki melett boldogság és megnyugvás várt. ő mindig megért.
2013. jan. 17. 20:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!