Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjem 9 hónapja megcsal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem 9 hónapja megcsal. Azt mondja nem szerelmes a csajba. Mi tegyek?

Figyelt kérdés
Aki 10 évvel fiatalbb, mint én. A férjem pedig 3-mal. Van két lányunk 12 ill. 7 évesek. Azt mondja, hogy havonta egyszer találkoztak és amúgy emaileztek "semmi több". Kidobjam?

2013. jan. 4. 19:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

"de akkor miért csal folyamatosan, nem egyszeri alkalom volt."

Ezt meg kéne tőle tudnod. Amúgy nálam ez nem lenne megbocsátható. Még talán, de csak talán, lehetne megoldást találni, ha mondjuk egy részeg, vagy gyenge pillanatában egyszer megtörténik, bár ez is húzós. De így?

"Kidobjam?" Én ezt tenném. Nem csak hogy megcsalt, még ráadásul hülyét is csinált belőled.

2013. jan. 4. 20:16
 12/25 anonim ***** válasza:

Ezt senki sem mondhatja meg Neked, csakis Te dönthetsz... viszont sokszor azért is csalják meg egymást a felek mert a másik elhanyagolja őket, férfiaknál főleg a kevés vagy nem jó szex lehet az ok...

Én amúgy "kidobnám"... hogy miért? Mert aki egyszer megteszi az többször is fogja, legalábbis ez a tapasztalat... főleg mert részéről már nem tiszta lap lesz ez a kapcsolat és úgy fogja gondolni hogy ha már egyszer elrontotta akkor már úgyis mindegy. Másik ok meg hogy még több ezer ember van aki jó lehet Neked, lehet hogy Te is boldogabb lennél mással... persze az odavezető út nem lehet egyszerű, de az élet sem az...

Kíváncsi lennék mit döntesz...

sok sikert

2013. jan. 4. 20:17
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen dobd ki, a gyerekekre hivatkozni felesleges, sokkal rosszabb nekik egy halott házasságban élni.
2013. jan. 4. 20:18
 14/25 anonim ***** válasza:

Nálam sajnos nem lenne megbocsátható az egyszeri megcsalás sem, nemhogy a többszöri.. én kidobnám, fizesse csak a gyerektartást ahogy a többiek mondják.

25l

2013. jan. 4. 22:07
 15/25 anonim ***** válasza:
Hajítsd ki. Megérdemli.
2013. jan. 6. 14:06
 16/25 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz ezzel a gondolattal élni, akkor váljatok el. Ha igen, akkor derítsd ki, hogy mi volt az ok, lehete változtatni. Ha igen, próbáljátok meg, ha nem, válj el.
2013. jan. 6. 20:03
 17/25 omba ***** válasza:
42%

Sokat elviselsz, de mégis meddig?

Most egyszer találkoznak havonta ("azt mondja" - nekem vannak kétségeim), és 1 év múlva, 5 év múlva?

S, ha ott is lesz egy gyerek?

Szóval, ne "kidobd", de valami ésszerű ultimátum talán világossá tenné a dolgot.

Nem egy kamasz, felesége van és két lánya!

2013. jan. 11. 07:44
 18/25 anonim ***** válasza:
Te buktattad le, vagy bevallotta magától?
2013. jan. 13. 12:53
 19/25 A kérdező kommentje:
Én buktattam le..
2013. jan. 13. 20:27
 20/25 anonim ***** válasza:

És azóta nyíltan vállalja előtted? És folytatja? Jéézusom...

Talán csak rá kellene ijesztened, biztos észhez tér. Nem hiszem, hogy komolyan gondolja, főleg, hogy ennyivel fiatalabb a "kislány".

2013. jan. 13. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!