Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes Suligondok? ( Bővebben lent. SOS )
Sziasztok!
Én 16 éves vagyok gimnáziumba járok. ( most vagyok 10.-es ) A pasim akivel már 4 éve járunk ő 19 éves és ( most 13.-os) mert ő nulladikból kezdte. De én rendes gimibe járok. Ő idén végez. Én 2 év múlva... És sehogy sem tudjuk megoldani hogy jó legyen a jövő. Mert ő megy egyetemre! És ha elmegy Debrecenbe akkor nem látom csak hétvégén és az úgy nem jó! Ha meg Nyíregyen marad az se jó mert jó látom minden nap de 2 év múlva amikor én már leballagtam akkor én viszont megyek Debrecenbe! És ő neki még lesz 2 éve! Ez így sehogy sem jó!!! Segítsetek létszi... Nagyon szeretjük egymást és nem fogunk ilyen kis hülyeség miatt szakítani!!
Mert azt már megbeszéltük hogy ha ő befejezi az Egyetemet akkor nekem még lesz 2 évem! De akkor úgy csináljuk hogy Debrecenbe kiveszünk egy albérletet és onann járok suliba én és onann jár majd dolgozni ő! Akkor hogy legyen ez a suli ügy???? SOS!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!