Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ahhoz, hogy járjál valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahhoz, hogy járjál valakivel nem feltétlenül szoktál szerelmes is lenni?

Figyelt kérdés
Vagy elég csupán a nemi vágy, esetleg az, hogy ne lógj ki a sorból, az egyedüllét elkerülésének egyik módja?
2013. jan. 4. 00:45
 1/7 anonim ***** válasza:
a szerelem csak egy szó ami addig tart amíg valaki le nem sz0p
2013. jan. 4. 00:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen szempontból meglehetősen maradinak számítok a mai világban. Nem látom értelmét a járásnak szerelem nélkül. Számomra az az alapfeltétel.
2013. jan. 4. 00:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Ember függő...

Mivel én nem az a kiéhezett idióta vagyok, nem az az első dolgom a barátnővel, hogy lefektessem. :)

Az ráér. Én szeretem, ha valakivel kapcsolatban vagyok :)

Tehát, ember függő.

2013. jan. 4. 00:48
 4/7 Lilikécske ***** válasza:

Előbb szerelem. Ha tetszik valaki, akkor randizzunk, aztán kdierül összeillünk-e.

Persze alkalmi kapcsik lehetnek szerelem nélkül is, de járni nekem nem menne anélkül.

2013. jan. 4. 01:00
 5/7 anonim ***** válasza:

én képtelen vagyok olyannal járni akit nem szeretek.

próbálkoztam vagy 25ször, 1-2 hétig bírtam.

nem bírtam hogy taperolt meg csókolt volna mikor be sem jött, az úndor jött rám.

valakinek viszont mindegy hogy ki legyen csak legyen

2013. jan. 4. 01:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Én "jártam" olyan sráccal, akibe nem voltam szerelmes, amolyan "csak hogy legyen valaki" alapon, de akkor még buta tinilányka voltam.:) Nem is tartott sokáig...:D Azóta benőtt a fejem lágya, és már nem tudnék olyannal összejönni, akibe nem vagyok beleesve. :)
2013. jan. 4. 07:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem járok valakivel azért, csak hogy megmutassam a világnak, hogy nekem is van és ne legyek egyedül. Ez hülyeség. És különben is, szexet szerzek mindig, ha épp akarok, többre meg nincs szükségem egy ilyen embertől. Nagyon tepernie kell egy pasinak nálam ahhoz, hogy kapcsolat is legyen belőle és egyáltalán beleszeressek.
2013. jan. 4. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!