Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy buktassam le a pasim?
Figyelt kérdés
Kaptm egy fülest az elmult honapba nem ez volt az elsö.. hogy a barátom nem ott van ahova mondta hogy megy... es nem a barátaival... vagy nem csak velük... hanem egy masik lannyal.. es nem csak haverkodnak hanem megsal vele... A LÉNYEG HOGY NEM TUDNÁM VALAHOGY A NETRÖL LENYOMOZNI A TELEFONJA ALAPJÁN HOGY HOL VAN HOGY RAJTAKAPHASSAM? MEG HA MÁR UGY VAN AKKOR HOGY NYOMON TUDJAM KÖVETNI HOGY MMIKOR HOL VAN? LÉGYSZI CSAK AZ IRJON AKI A KÉRDÉSRE SZERETNE VÁLASZOLNI MERT NEM VAGYOK KIVÁNCSI VÉLEMÉNYEKRE H HAGYJAM OTT HA MEGCSAL MEGHOGY LEGFONTOSABB A BIZALOM.....BLABLABLA...KÖSZI2012. dec. 11. 22:17
11/16 I am God válasza:
Mellesleg melyik keylogger program jó? Amit eddig találtam eléggé gyanús volt, hogy vírus... Letölti és nem engedi telepiteni stb...Egy linkért nagyon hálás lennék:)
12/16 anonim válasza:
Bérelj fel! Üzenetben megegyezhetünk a bérezésemről. Garantáltan lebuktatom!
13/16 anonim válasza:
ncore-ról vagy hhwforumról (ide nem kell meghívó) szedj keyloggert, az megbízható!
régen tele volt a net ingyen leszedhető keyloggerekkel, de az utóbbi fél-1 évben mindent elcseszték szinte....
14/16 anonim válasza:
Mi lenne ha egyszerűen megkérdeznéd tőle? Az nem lenne egyszerűbb?
15/16 anonim válasza:
ja mert általában be is szokták vallani a megcsalást....nem? ..... omfg
16/16 anonim válasza:
én egy 3 napos próbaverziót töltöttem le (szóval igyekezni kellett vele), sajna már nem tudom honnan. De figyelj... ha megszerzed a jelszavát fb-re onnan sok minden kiderül. Ha megcsalt akkor simán a fejéhez vághatod hogy hát olvastam, ha meg nem akkor szépen elsunnyogod, és letudod ellenőrizni..... ez van. A mai világban már ez a facebook baszott sokat elárul sajnos.... :/ Én nem találtam semmi olyat a facebookjába ami gyanus lett volna (sajnos), azóta felnézek 1x-2x egy héten és így teljesen biztos vagyok benne, hogy nincs semmi, megbízhatok benne, sőt tök jól esnek a dolgok amiket ír a haverjainak.... persze titokban, de örülök. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!