Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek hogyan rendezzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan rendezzem magamban azt a tényt, hogy minden férfi megcsalja párját? Adjam vissza?

Figyelt kérdés
Mert vagy a vadász ösztön, vagy a megszokás-megunás miatt,(ezt a csaló férfiak mondták nekem, akik pl. velem akarták megcsalni párjukat) de minden férfi csalja párját, akár milyen gyönyörű is a párja, akkor is. De Vissza adni én nem tudom, mert számomra az kín szenvedés, szerelem, érzelmek nélkül valakivel szexelni! Nekem ha agyon vernek sem megy!. Akkor meg hogyan lehet ezt egészségesen felfogni, feldolgozni,hogy NE SZENVEDJÜNK, ÉS NE BÁNTSON AZ, hogy bizony meg vagyunk, leszünk csalva, még ha jó is volt a szex a párunkal, ők akkor is megteszik. Akkor is, mert féfiak 80% mind ezt teszi, saját tapasztalat!!

2012. dec. 10. 20:08
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Védeni akarom magamat? Csak magamat? Pont az bánt, hogy családos férfiak is ezt teszik. De a nők nem tudnak róla. De ezt nem én találom ki, ezt az edző teremben a tulajdonos csajnak őszintén bevallják a fiúk, hogy ezt teszik. Ezt nem én találom ki. Tanúk vannak erre, talán én találom ki?
2012. dec. 10. 20:31
 12/19 anonim ***** válasza:
Ácsibácsi, nem azt mondja itt egyik válaszoló sem, hogy *minden* pasi feddhetetlen. De csak azért, mert ismersz ilyet, nem lesz az összes házasságtörő/megcsaló/félrelépő.
2012. dec. 10. 20:35
 13/19 A kérdező kommentje:
20:27 Mit kérsz ki magadnak? Kikérhetnéd, ha azt írnám 100% mind ezt teszi! Nem olvastad? Vannak hűségesek is, ismerek is egyet kettőt. De mi a baj, ha nekem vagy a barátnőimnek ezt maguk a fiúk elárulják, hogy igenis ha akad csaj, gondolkodás nélkül megteszik. Ők maguk bevallják.
2012. dec. 10. 20:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Mit hőbörögsz itt, akkor miért nem keresel olyat, aki nem csal meg?
2012. dec. 10. 20:41
 15/19 A kérdező kommentje:
Na mindegy, látom itt egy okos válasz úgy sem kapok arra, hogy hogyan kell ezzel a ténnyel megbékélni. Ha pl. az a 20%, aki hűséges már foglalt.
2012. dec. 10. 20:44
 16/19 anonim ***** válasza:
nem csalja meg minden férfi a párját! gondolom a világ összes kanjával jártál már, hogy ezt ennyire biztosra tudod mondani.
2012. dec. 10. 20:48
 17/19 anonim ***** válasza:

De érted, te kb elutasítasz minden meggyőzést itt.

Mi: Nem mindenki csal meg mindenkit --> Te: De, 80% igen, és az annyira sok, hogy az már elítélendő az egész ffitársadalomra vetítve.

De megbékélni hogy kell? Most erre mit lehet mondani.

Ad1: A te pasid/élettársad/akárkid (ha van perpill) megcsalt téged? Ha nem, akkor a kérdés tárgytalan.

Ad2: Nincs senkid, és akkor aki lesz majd, az biztos meg fog csalni? Ha megteszi, akkor majd megéri ezen eltűnődni. De tehetsz róla te is, hogy ne tegye.

Ad3: Már az alapfeltevésedből kiindulva nem bízol meg senkiben kb, aki ffi. Ez megnyílvánulhat magatartásodban is, és ezt előbb utóbb bizony egy férfi is megérzi. Hogy nem bízik benne a párja. És ha ezen nem tudsz változtatni, akkor tulképp önbeteljesítő jóslatot hozhatsz létre - ha nem jó az otthoni hangulat, egyszer csak máshol fog nyugodt környezetet keresni. Hogy ez másik nő lesz-e? Lásd 2es pont.

2012. dec. 10. 20:52
 18/19 anonim ***** válasza:
én 18 éves korom óta együtt vagyok a mostani feleségemmel. Jelenleg 27 évesek vagyunk. Nem csaltam meg. Tudomásom szerint ő sem engem. Szeretem, tisztelem, ő a mindenem. Egyébként nekem is vannak olyan élményei (az edzőteremben is többek között), hogy nyíltan kikezdenek velem lányok, nők, akikről tudom, hogy foglaltak. Mégsem jutott eszembe soha, hogy minden ő ilyen lenne...Akit én választottam például nem az, pedig megtehetné, mert gyönyörű és még jó fej is. És csodálatos anya lesz, bár a babánk még csak úton van...
2012. dec. 11. 20:55
 19/19 A kérdező kommentje:
utolsó: ez egy ideális kapcsolat, ami manapság ritkán fordul elő, mert sajnos kevés férfi tud nemet mondani, úgy ahogyan te. (mert nagy a kísértés főleg kis tinik felől, mert tudom mindenre képesek) Ha mindenki ilyen lenne mint te, nem lenne ilyen beteg a világ, és örülni lehetne a kapcsolatainknak, és nem a szenvedésről szólnának. Már aki szenvedésként fogja fel, mert valaki hidegvérrel vissza csal, és meg nyugszik. És így elélnek a kapcsolatban.
2012. dec. 12. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!