Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ahhoz a mondathoz hogy "akárhány prostival is megyek el, én csak téged szeretlek és soha sem foglak elhagyni"?
Figyelt kérdés
És az olyan lányok akik ezt megtiszteltetésnek' veszik? Ti mit tennétek ha a párotok ilyent mondana(csinálna is)?2012. szept. 26. 20:11
11/15 MRC31 válasza:
Fordítsuk meg a helyzetet, mit szólnál ha egy csaj ezt mondaná: "akárhány pasival is megyek el, én csak téged szeretlek és soha sem foglak elhagyni"?
12/15 anonim válasza:
Aki ezt a mondatot megtisztelőnek érzi,az nem NŐ,hanem egy amőba..Ennyi...
13/15 A kérdező kommentje:
Kedves 10. a leirt esetben nem hivatásos prostikra gondoltam hanem másik lányokra akiket utólag leprostiznak. És gumihasználat kizárva. (mert ugy nem olyan jó a kis fiucskáknak -.-) Többi hozzászólókal egyetértek, mert szerintem is beteges dolog nameg az önbizalomhiány az olyan lányoknál akik eltűrik.
2012. szept. 26. 20:46
14/15 anonim válasza:
Ha tényleg szerelem lenne, akkor elfogadnám, azzal a feltétellel persze, hogy én is azt csinálok amit akarok. Ezt nyitott kapcsolatnak hívják. Szerintem inkább szexeljen egy vadidegennel,akihez nem fűzik érzelmek, mint hogy szeretőt tartson. (Nagyon kevés az olyan kapcsolat, ami évtizedek óta tart, és közben nem szexeltek/szexelnek mással is a felek. A kérdés, hogy egymás háta mögött csinálják -e.)Persze ne helyettem menjen el velük, hanem max. néha mellettem. A gumit viszont akkor már semmiképp ne hanyagolja,nehogy nekem megfertőzzön engem valamivel.
15/15 Meztelencsigabiga ♥ válasza:
Röpülne, mint magassarkú 3 óra séta után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!