Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vitt már valaki egy prostit el nyaralni, vagy csak egy hétvégére, természetesen pénzért?
02:31!
Volt már benne részed?
Szerintem az első pár nap sokszor, utána már annyira lehet nem is kívánnám, nem tudom, nem próbáltam még, azért kérdeztem. Én olyan 200-300ra tippeltem
Nem volt benne részem,én sose kezdenék prostival mert az nagyon megalázó lenne nekem!
na de visszatérve a kérdésedre.Gondolom nem egy lerobbant lotyót akarsz ezért menetenként úgy durván elkérne 10.000-et.Számold ki ha minden nap egy héten keresztül dugtok egyszer az 70.000FT.Namármost egy nap lenne több menet is ezért ez jócskán megemelkedne.Ezen felül még azért is fizetned kéne pluszba amiért ott van így ez simán meghaladná minimum a 300.000-et és ugye ott vannak még a többi kiadások is
De hogyha te beéred egy rozzant cigány k*rvával akkor kijöhetsz akár 10.000-ből is :D :D :D :D :D :D :D
Rozzant kurv@t szerintem ingyen is elvihetnék, csak az utat fizessem :)
Inkább olyan választ várnék aki már próbálta, és mennyibe fájt, vagy ismerőse csinálta pl. és van tapasztalat.
Ember, egy napot nem tudnál átszexelni. Egy jó csajnak egy nap van 10-20 vendége, az kb. 10-nél 5 óra, és 100000Ft.
Számolj! Minek menjen el? Van barátja, stb. azzal megy el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!