Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejön ha egy lánynak természetesen hullámos a haja?
A hullámos egyszerűen tökéletes!! Tök uncsi, hogy mindenki kivasalja, mindenkinek egyforma feje lesz tőle. Mi abba a nőies? Nem is mindenkinek áll jól. Néha kivasalhatod, de szerintem sokkal szebb lehet nélküle! :)
18/F
Én bolondulok a hosszú, barna, természetesen hullámos hajért. Ha az szép zöld szemmel párosul akkor teljesen meg vagyok véve. Onnantól kezdve sem a seggét, sem a mellét nem nézem a lánynak (vagyis nem fektetek rá hangsúlyt), már csak a gondolkodásmódja a fontos. :)
21F
Nekem is göndörös, én inkább direkt úgy kenceficézem meg szárítom, hogy tartósan göndör maradjon, és ne ilyen össze-vissza legyen, hanem szépen álljon.
Gondolhatod, hogy a sok szalmává vasalt, fénytelen hajú csaj mellett az én hátközépig érő full dús, vastag szálú, egészséges, göndör hajam mekkora sikert arat egyfolytában.
Én szeretem, hogy göndör.
21L
Imádom a göndör hajat,de növeszd meg derékig minimum,de legjobb fenékig érőre,attól a pasiknak végük van,legalábbis nekem :D ;)
24Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!