Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » "Minden megcsalás amit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Minden megcsalás amit nem szívesen mondanál el a párodnak. " Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Egyetértetek vele, vagy nem? Miért?

2012. szept. 16. 22:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

van képzelőerőm, de gondolatolvasó nem vagyok

namost, ha van párom, nem hívatom meg magam semmire, így az egész sztornó

a flört belefér, főleg, ha rég vagyunk együtt, ez verbális hülyéskedést jelent, vagy egy egy bók elfogadását más férfiaktól, de simulás, ölelkezés már több ennél

2012. szept. 16. 22:25
 12/15 A kérdező kommentje:

de az hogy lenne megcsalás, hogy mielőtt nem is ismerted lefeküdtél valakivel? xdd nem is értem.. na mindegy :DD

hát nemtudom, nekem pl. már ez is durva amit leírtam. csók pl? vagy egy szájrapuszi? ilyenek?

2012. szept. 16. 22:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha van párkapcsolatom, azt sem fogadom el, ha egy pasi meghív valamire. Összesimulós táncolás, csók pláne nem. Szerintem ha komolyan veszed azt az embert, akivel kapcsolatod van, nem is mész bele ilyen helyzetekbe.
2012. szept. 16. 23:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Az embernek van saját belső élete ami csak őrá tartozik. Minek mondjam el pl hogy szívesen megdugnám a szomszéd 16 éves csajt, aki istenien jó nő és szép is?! Őt ez csak bosszantaná.

Az a lényeg szerintem hogy mindenki tudjon maga felé elszámolni a másik előtt pedig takarni kell amit ő nem fogad el. Szerintem a státusz az igazi lojalitás és hűség. Lehet hogy egy másik csajt is kívánok, de ő sosem foglalhat el semmilyen helyet ami pl egy barátnőt megillet. Ha pl lefekszem ergo megcsalom a barátnőmet arra már jó okomnak kell legyen, így nem lesz miatta lelkiismeretfurdalásom.

Ha a barátnőm csinálna valamit, nem akarnék tudni róla. Engem imádjon tiszteljen szeressen és legyen lojális hozzám, de ha valami becsúszik az ne legyen több mint ami, és ne mondja el. Egy jó kapcsolat olyan mint egy jó penge. Kibír pár csorbulást és kiélezhető. Szóval el kell viselnie a negatív behatásokat is. :)

Szerintem a birtoklási vágyat uralni kell, a kapcsolatot pedig gondozni minden nap és akkor minden oké lesz.

27F

2012. szept. 17. 01:38
 15/15 A kérdező kommentje:

nagyon szép kommentet írtál, de látom te sem érted.

nem erről van szó, hogy most ránézel egy csajra és tetszik, akkor rögtön mondd el... tettekről van szó. na mindegy :)

2012. szept. 17. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!