Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről? Találkozz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Találkozzak vele? Valakinek már ez is megcsalás?

Figyelt kérdés
Van párom 4 hónapja,nagyon szeretjük egymást,minden rendben működik benne.De van egy srác,akit kb másfél hónapja ismertem meg,egy közösségi portálon keresztül,ugyanis reggelente régebben látott tömegközlekedésen és valahogy megkeresett.Rengeteget szoktunk beszélni.Én csak barátként tekintek rá,akinek sok dolgot elmondhatok és szerintem ő is rám,mert tudja,hogy van barátom és mondta is,hogy nem szeretne semmit sem elrontani közöttünk.Tegnap is beszélgettem vele és felvetődött a találkozás ötlete.
2010. dec. 20. 16:45
 1/7 A kérdező kommentje:
minden rendben működik a kapcsoltunkban*
2010. dec. 20. 16:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nem randi, akkor nem.
2010. dec. 20. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:
A fiú úgyis többet akar. Ő a kitartó, reménykedő fajta pasi, hidd el.
2010. dec. 20. 16:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Ezt honnan tudod 2.?
2010. dec. 20. 17:04
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Ha az egyikötök nem akarna többet, akkor nem is lennétek "barátok". Mivel te nem akarsz töle többet, ezért ö igen.
2010. dec. 20. 17:14
 6/7 anonim ***** válasza:
32%

gondolj bele, hogy fordított esetben mit szólnál, ha a barátod találkozgatna, beszélgetne egy csajjal.

fiú és lány között nincs barátság. valamelyik mindig többet akar.

2010. dec. 20. 18:39
 7/7 anonim ***** válasza:
25%

16:57-nek igaza van.

Következő lépéseddel megalapozod, és szépen lassan felépíted a "két szék közül a pad alá esés" technikáját.

Te tudod!

2010. dec. 20. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!