Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalta, de hogyan. Elmondjam a párjának?
A tanhallgató vagyok ismét... Abszolut igazat adok a 16.09-es kommentelőnek! ÉS én is csak lestem a kommenteket meg az emberek csípőből történő ítéletességét, miközben fogadok találnék mindegyikük életében valami kifogásolhatót... ÉS hogy őszinte legyek kedves kérdező, nem vagyok biztos abban, hogy Te is a megfelelő szemszögből vizslatod az eseményeket, de ezért jó, h írtál ide mert nyitott vagy a megoldásokra (remlélem).
Amit sikerült nekem is leszűrni az írásodból az az, h ennek a leányzónak nincs túl biztos háttere odahaza lelkileg. ÉS szinte abban is biztos vagyok, h nem leszbikus! ÉS attól, hogy rendesnek tűnik számodra a pasija meg el is tartja őt, az nem jelenti azt, hogy am a lány számára a megfelelő partner. Valószínüleg tartom, hogy pont azért költözött 19 éves kora ellenére a barátjához, mert ott nagyobb szabadságot kapott mint otthon... ÉS bár a megcsalással nem értek egyet, de szerintem ennek a kapcsolatnak már hónapok óta vége van, ha egy másikkal személlyel tervezi az életét...ami nem baj, nem kell 19 évesen elkötelezödni, én nem értem még az összeköltözést sem. Egy 19 éves lány nincs elég érett ahhoz (szerintem) h egy ilyen komolynak tűnő kapcsolatba belelmenjen...de ez az én véleményem.
És még csak annyit, ha szeretitek ezt a lányt, akkor nem fogtok neki esni a megcsalása miatt...azzal fogjátok őt végképp elkergetni hazulról. Szóval igen hibázott, tudatsd vele, de ne alázd meg. Legyél a háttere Te, és inkább segítsd őt mert kicsit aggódok, h lelkileg ezt nem fogja tudni a helyén kezelni. ÉS mondom, nem leszbikusságból ment a másik lányhoz, hanem biztos vagyok benne, hogy érzelmi okok vezérelték és maximum bisex, de ebben sem vagyok biztos. Valószínüleg attól a lánytól megkap valamit amit otthon vagy a barátjától nem...
Remélem nem taroltam bele senki lelki világábam de jobban érdekel az, h renbe legyen majd a lányzó, és szerintem az egyetlen felnőtt és értelmes megmozdulás ebben az egész szituációban az az, ha leülsz vele egy jó kiadós és meghitt beszélgetésre. Ha nem érzed 100%ig azt, hogy erre képes vagy (hogy ne ítélkezz és kicsit az anyukájává váljál) akkor inkább ne is beszélj vele, majd megoldja ő ahogy gondolom idáig is tette!
feltétlenül írj az eredményről!
16:09-es vagyok.
Azt hiszem a lényeget már kilehetett venni az utóbbi kommentekből. És még szakvéleményt is kaptál (gondolok a tanhallgatóra).
Ezek után már a te döntéseden múlik, hogy melyik tanácsot illetve hogyan fogadod meg. Mindenesetre "szerencsés" végkifejletet kívánok és sok sikert is a részedre, hogy megtudd oldani a helyzetet.
15/L
Nagyon sajnálom azt a lányt. Miféle beszűkült, ideg és gonosz családi légkör lehet az (pénztelenség ide vagy oda) ahol emiatt kilökik a 19 éves "kamaszt" egyedül a nagyvilágba. Sajnálom, hogy ilyen emberek gyereket csinálhatnak, hogy aztán életre szóló sebeket okozzanak nekik.
Lehet tudni, mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!