Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalta, de hogyan. Elmondjam a párjának?
Figyelt kérdés
A párom húga együtt van lassan 3 éve egy fiúval,aki nagyon rendes és tenyerén hordozza a csajt. A srác 27 a lány 19 éves. A baj viszont ott kezdődik hogy a lány elkezdett beszélgetni csajokkal,ami kissé elfajult,meztelen,félmeztelen képek sokszor szeretlek szó használat plusz szexuális dolgok is,írásban. Viszont most megismerkedett egy csajjal akivel találkozott is többször és az lett a vége hogy le is feküdtek. Ezt egy msn beszélgetésből tudtam meg ami a gépemen maradt. Ráadásul azt tervezgetik hogy majd összeköltöznek 1 év múlva. Már rákérdeztem párszor a lánytól hogy leszbi-e,de mindig besértődött és azt mondta hülyeséget beszélek és ahgyjam békén. Ezért inkább hagytam,mert nem akartam rosszban lenni vele,hisz az ő élete. Viszont nagyon kedveljük a srácot a párommal és nem akarnánk h szétmenjenek,de ez sem jó h eltartja a csajt meg minden és az meg ezt csinálja a háta mögött. Viszont belekeveredni sem szeretnék. Mit csináljak?2012. szept. 4. 14:02
11/35 A kérdező kommentje:
Hát hármasba biztos nem lesz,mert akivel megcsalta meg a srác utálják egymást. A csaj folyamatosan csúnyákat írogat a fasziról azt jót nevetnek rajta együtt. (mármint a két csaj) Persze a srác azt nem látja hogy a barátnője hogy viselkedik a háta mögött,csak amiket elmond neki. Ezért is sajnálom nagyon,meg amúgy is tök megalázó hogy nővel csalja meg..pff
2012. szept. 4. 14:29
12/35 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki olyan hozzászólását várom aki tudja mi az hogy család és feltudja fogni hogy egy 19 éves lány ezzel hogy eltudja cseszni az életét,pláne ha esetleg becsúszik egy gyerek.. És esetleg volt hasonló helyzetben vagy áldozatnak vagy félrelépőként..
2012. szept. 4. 14:31
13/35 A kérdező kommentje:
Igen ez tény hogy negatívan állok hozzá,de nem pont én mondanám el a srácnak hanem a párom aki a lány bátyja és ő sem nézi jó szemmel hogy a húga miket csinál..pláne hogy nagyon jóba vannak a sráccal.
2012. szept. 4. 14:33
14/35 Uwl válasza:
Ezek után amiket leírtál, már személyes elmondanám neki. Miután ez kibukott, hogyan válaszolnál neki,ha megkérdezne, hogy te tudtál róla?
Ha ilyen a kislány akkor nem fogsz sokat veszteni, neki is jól jön egy pofon az élettől lehet, hogy észhez tér.
Csak a párod előtt ne kritizáld, mert nem biztos, hogy melléd fog állni.
15/35 Uwl válasza:
Te ugyanezt elvárnád e másoktól?
Vagy a keserű igazság vagy a boldog tudatlanság?
16/35 anonim válasza:
Én biztos elmondanám a helyedben. Nem tudom eltűrni a hazudozást és a megcsalást, pláne, ha a szemem előtt történik.
17/35 A kérdező kommentje:
A párom mellém állna hisz ő sem nézi jó szemmel mit csinál a húga. Hát elég nehéz egy ügy,előbb-utóbb biztos lebukna a csaj,biztos nehéz neki is,de ez undorító dolog a másikkal szembe.
2012. szept. 4. 14:37
18/35 A kérdező kommentje:
UWL,hát igen nem könnyű. Valószínűleg jobb tudni még ha fáj is,hisz ha megtette megteszi többször is pláne ha nem tudja. Persze ha nem tudná az a valaki bizonyítani akkor biztos nem hinnék neki,de itt van mivel.. Ha magamból indulok ki jobb lenne ha valaki elmondaná mint hogy hülyének nézzenek meg kiröhögnének..
2012. szept. 4. 14:41
19/35 Uwl válasza:
Szedd össze magad és mondd meg, inkább te mondd meg neki mint a barátnőd.
(jobb ha nem a családtagja "árulja" el, hanem egy kívülálló).
20/35 A kérdező kommentje:
Én vagyok az úgymond kívülálló,párom a csaj bátyja. Nekünk már van egy lányunk. Lehet ezért is idegesít a dolog,mert anya vagyok,meg lányom is van és ő is még csak "kislány" volt mikor megismertem és most mi lett..+
2012. szept. 4. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!