Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalta, de hogyan. Elmondjam a párjának?
Nagyon gáz, amit csinál ez a lány, ezt aláírom, de maradj ki belőle, ha jót akarsz magadnak! :)
Amúgy ne haragudj, de a te hozzáállásoddal is van valami gebasz úgy a kommentek alapján ítélkezve...:D
21.
Miért mert félti a kislányát? -ebben mi kivetni való van?
------
Leplezd le a hülye kis ribancot, én egyetértek veled!!!
Nem elég, hogy viszket a pinája, mellé még el is tartatja magát.
Szerintem meg a kiscsajjal ülj le beszélgetni. Mondd el neki, hogy tudsz a másik lányról, mert volt olyan barom, hogy a gépeden hagyta az msn beszélgetését. Térítsd kicsit éhez, hogy mit is művel az életével. Te vagy a felnőttebb, gondolom tudnál rá hatással lenni, hiszen neked is van gyereked. Ne megzsarold, csak ülj le és tisztázd a dolgokat. Ha nem nyílik meg rögtön, akkor se add fel, mivel ő a gyerek, meg fog "törni" és lehet neki is jól esne, ha valakivel tudna erről beszélni. Nem is biztos, hogy csak az élvezet hajkurászás áll a megcsalása mögött. Sok nő/lány egészen más okokért keresi egy másik nő társaságát, amit, ahogy lefestetted az ő és a szülei viszonyát, valószínűleg hiányol a saját életében és nem kapja meg tőletek vagy a fiú párjától. Én azt mondom, hogy akkor cselekszel a legjobban, ha előbb a lánnyal ülsz le beszélgetni (hátra téve MINDEN ELŐÍTÉLETED, mert neki csak segítségre van szüksége, biztos vagyok benne, hogy nem szándéka direkt bántani azokat akik szeretik) és csak beszélj vele, nyugodtan, de őszintén. Ne ítélkezz csak hallgasd meg mit mond ő, és utána kitaláltok valamilyen megoldást a problémájára.
A legfontosabb, hogy érezze benned azt, hogy tényleg segíteni akarsz neki és nem piszkálni meg bántani. A bátyja ne legyen ott, mert családtagok előtt nem olyanok az emberek mint egy kvázi idegennel. Kettesbe legyetek, nyugiba, akár el is mehettek valahova. Legyél neki Te a támasza, még akkor is ha nem értesz egyet az életmódjával és segít neki dűlőre jutni. Utána még mindig szembe kell néznie azzal, hogy ha akarta ha nem, a pasija ott fogja hagyni valószínűleg. Szóval én azt javaslom, hogy inkább a pszichológiai énedet vedd el, mint a féltő anyát és azt aki elítéli a lányt, mert ezzel a hozzá állással csak rontani fogsz a helyzeten, és nem vagyok benne biztos, hogy a kiscsajnak most erre van szüksége, és neked sem. Attól nem leszel senki szemében nagyobb, ha csak beköpöd a pasijának. Próbáld megoldani a feladatot úgy, hogy a lány javára váljon, mert így is úgy is ennek lesz még foganatja az ő számára és biztos vagyok benne, hogy nincs meg a megfelelő támogatás mögötte, amit egy 19 éves lány megérdemelne. Próbálj meg egy ici picit arra a beszélgetésre az ő anyukájává válni, ha tetszik ha nem, Te vagy a felnőttebb, meg kell tudnod oldani!
Írj privibe ha van vmi kérdés vagy meg van a megoldás! Kíváncsi vagyok, remélem helyén tudjátok kezelni a szituációt.
Sok sikert, egy pszichológia tan hallgató (N)
Nagyon meglepődtem a kommenteken. Csak egyet találtam "helyesnek" vagy a lehelytállónak, a tanhallgatóét.
Lehet, hogy kedveled a párod húgának barátját, de akárhogyan is nézzük, ez a lány már a te rokonod is (főleg ha a bátyjától már gyermeked is született). És ahogy kivettem nálad a család az első, hát cselekedj is így.
Az egyik fél (a fiú) oldalát ismered (úgy ahogy), de a lányét nem, nem tudod mit érez, mik történtek esetlegesen vele és miért tette ezt.
Beszélgess el vele, hogy mit érez a barátja iránt, milyen a kapcsolatuk, mond el, hogy tudsz a megcsalásáról, de az ő érdekeit nézed (még ha nem is teljes mértékben) és segíteni szeretnél neki, megérteni miért tette.
Nem feltétlen leszbikus csak azért mert a lányokhoz is vonzódik, valószínűleg biszex, de talán még maga sem tudja/maga sem fogadja el.
Ahogy leírtad, én arra tudok asszociálni, hogy nincs túl jó kapcsolatban a családjával vagy legalább is nem olyan szoros és mély, mint kellene lenni.
Ha mindkét álláspontot ismered akkor valószínűleg jobban átlátod majd a helyzetet.
Ha a lány úgy tervezi, hogy összeköltözik a barátnőjével akkor szerintem már fontolgatja a szakítást és tervezgeti az utána való életét.
Azt mindenesetre tisztázd vele, hogy a megcsalás az nem elfogadott dolog (tehát, hogy tudja, ez nem helyes (bár szerintem tisztában van vele) -a lényeg, hogy úgy hozd ki a helyzetet, hogy ne csináljon többé ilyet).
Nem ítélhetsz el valakit anélkül, hogy (ez esetben) mind két oldal álláspontját ismernéd, nem tudod az egész storyt.
Személy szerint engemet is érdekel, hogy mit fogsz tenni és mi sül ki belőle, ezért ha történik valami az ügyben, leírhatnád ide (akár példaként is az olyanoknak, mint te- tehát az olyanoknak akik nem tudják mit tegyenek egy ilyen/vagy ehhez hasonló helyzetben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!