Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Minden pasit el lehet csábítan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasit el lehet csábítani, ha ki van szolgáltatva egy ilyen nősténynek?

Figyelt kérdés
A pasim munkahelyén egy nő nagyon rá van kattanva. A barátomnak tutira bejön, de alapvetően hűséges típus. Mi várható hosszabb távon? Ha a nő egyszerűen leteperi vagy ilyesmi, ellen tud állni? A barátom 31 éves egyébként. 2 éve vagyunk együtt, együtt is lakunk. Férfiaktól pluszban azt kérdezném: ha szeretitek a barátnőtöket, meddig tudnátok ellenállni egy olyan nőnek, akit valójában kívántok?

2012. júl. 16. 20:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Már dugtak. És ne kérdezd, miért.
2012. júl. 16. 20:22
 2/11 anonim ***** válasza:
el lehet sajnos
2012. júl. 16. 20:23
 3/11 anonim ***** válasza:
20%

Csak azt nem értem mi ezzel a gond? Egy ilyen dologhoz két ember kell. Nehogy már csak a nő hibája legyen. Ha egy férfi félrelépne, akkor előbb utóbb megteszi.

S még valami az, hogy egyszer megcsinálja a csajt nem jelenti azt, hogy nem szeret. Ez szex-monogámia egy társadalmi elvárás a biológia ellen. A gond akkor van, ha visszajár a lukra. De akkor már neked is el kellene gondolkodnod, hogy mit nem talál otthon, ami máshol van.

2012. júl. 16. 20:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Arra nagyon vigyázz, hogy ne menj a pasi agyára. Még ha félsz is, ne mutasd ki, mert a legtöbb pasi ettől a falra mászik - mármint a nyaggatástól.

Persze, van okod aggódni, de ne ess túlzásba, ha tényleg szeret akkor ellenáll.

25/N

2012. júl. 16. 20:42
 5/11 anonim ***** válasza:
ellent tud állni bárkinek, ha tényleg szereti a barátnőjét... maximum flört, de én azt se csinálom
2012. júl. 16. 20:44
 6/11 anonim ***** válasza:
85%

"ha szeretitek a barátnőtöket, meddig tudnátok ellenállni egy olyan nőnek, akit valójában kívántok?"

bármeddig :) most jönnek majd a hitetlenkedők, de kajak nem nagy dolog. akaraterő kell, és ennyi.

2012. júl. 16. 20:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyén válogatja. Amikor csajom volt, nem stíröltem más csajokat, mégha szebbek voltak se. 23/f
2012. júl. 16. 21:13
 8/11 anonim ***** válasza:

hát nemtudom talán megdugnám titokban akkor ugysem derülne ki..

vagy ha annyira szerelmes lennék beléd akkor csak bohockodnék a csajja lhogy a hiuságomnak jól essen.

2012. júl. 16. 22:37
 9/11 anonim ***** válasza:
69%
Te miert nem csabitod el megjobban mikor hazaer? Vedd le a labarol ugy hogy biztos ne kelljen mas :)
2012. júl. 18. 10:06
 10/11 anonim ***** válasza:
61%
Ha szeretem akkor nem kívánok mást PONT!!!! Tehát nem ellenállok hanem nem is érdekel, mivel nekem csak Ő van és Ő az egyetlen a világon!!! 18/F
2012. júl. 18. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!