Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, Ti csaltátok-e már meg a párotokat?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyi ideje voltatok együtt, mennyire volt komoly kapcsolat, milyen körülmények között, hogyan történt a megcsalás?
Köszi az értelmes válaszokat.
21/f
2012. jún. 28. 19:21
11/15 anonim válasza:
ha csak a csók számít megcsalásnak és az annál komolyabb dolgok, akkor nem.
kedves kérdező, szerinted mi számít megcsalásnak? (akkor konkrétabb választ tudnék adni)
16L
12/15 anonim válasza:
2 éves tökéletesnek tűnő kapcsolat után egy 40-es, műmellű, gyerekes anyukával. Aztán kiderült, hogy ez csak egy volt a sok közül. Senkinek nem kívánom azt az érzést.
Azóta már több barátnőjével is eljátszotta ugyanezt, hát igen, vannak igazi férgek.
30L
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat, a csók már megcsalásnak számít, de azt én még 1x elnézem, igazából, mikor a kérdést feltettem, inkább a szexre értettem. Kedves utolsó, ott a pasid csalt meg téged, egy nőt, ide olyanok írnak akik nők és megcsalták a párjukat, azért köszi.
2012. júl. 4. 21:24
14/15 anonim válasza:
nem, akkor nem csaltam meg a barátomat, bár biztosan nem örült volna, ha tudja, hogy más ölelgetett és simogatott, bár nem szerettem és szakítottam is vele másnap.
11. voltam
15/15 anonim válasza:
Házasok voltunk 8 éve, ő is megcsalt, én is megcsaltam. Mindkettőt megbeszéltük, eltettük magunkban, de mivel a helyzet nem változott, sőt, rosszabb a kapcsolatunk, mint valaha, meg fog történni újból. Hogy ki megy félre előbb, csak az a kérdés. Hogy miért vagyunk még együtt? Részemről nagy szerelem, részéről kellek én is, meg kellenek mások is. Közben pedig halálra marjuk egymást. Szépen nem megy a szakítás, majd megy csúnyán. Mi lesz ebből...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!