Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, de korházban van és dobtam. Jóltettem?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekes a helyzet:volt 1 b.nőm akivel miután öszejöttünk rá másfél hónapra korházba került. Bent volt 3 napig, aztán kiengedték. Késöbb megint bekerült a korházba. Én végig vele voltam, és ö észrevett 1 jóképü csávót, de nem gondoltam arra hogy megcsalna. De sajnos tévedtem! Kb. 2 héttel késöbb amikor mentem hozzá a korházbá, azzal a csávoval szívták egymás száját elég rendesen! Elkezdtem tapsolni, erre ö ellökte a csávót és azt mondta:"ez nem az aminek látszik!!" Erre én(már könyezve):"akkor meg mi???" és leléptem. Nagyon sokat tettem ezért a lányért...minden nap bementem hozzá, mindig vittem valamit. A munkahelyemen is esti müszakot válaltam hogy nappal vele lehesek, örültem ha tudtam pár órát aludni! Nagyon kivagyok! Másnap küldött 1 üzit, hogy nem is szeretem meg ilyenek. A válaszom röviden: "nem is tudom h ki csalt meg kit...én a helyedben fülem farkam behúznám és bocsánatot kérnék!". Valaki segitene abban hogy most mit tegyek? Olyan válaszokat hogy:"dobd és keses mást" már ismerem! Normális válaszokat ha lehetséges! Aki akar privit is írhat! 22/F2012. jún. 24. 23:28
21/26 anonim válasza:
Ha van öönbecsülésed.. nem fogadod vissza.Ha engem megcsalna a barátnőm, nem érdekel mennyire szeretem azonnal vége lenne.:)
22/26 anonim válasza:
Kedves kérdező,
mikor először elolvastam a kérdést, az volt az első gondolatom, hogy te egyszerűen gyépés vagy...
aztán átgondoltam
mert vannak, akik hülyén is boldogok
bocsáss meg a csajnak!!
and live happily aver after :D
23/26 anonim válasza:
Orrba-szájba, nem mindegy? Az a lényeg, hogy újjászületett a kúrálás hatására.
24/26 anonim válasza:
# 23? mi?? kúrelás is volt??
azztaaa
25/26 anonim válasza:
A taps jó...a csaj nem értékel téged és önkritikája sincs.Egy ilyen lebukás után még ő támad!!!Felháborító!!!Nem szeretett téged,nem látta,h. muszakot cserélsz,jársz be hozzá..egy egoista.Mulattatta az időt.Ha nem az aminek látszik....azt kellett volna megírnia sms-ben,nem önmagát igazolni.Levegőnek nézném ezek után..belul fáj,de legyen önbecsülésed!!Most még szereted,de hidd el,ha megbocsájtanál neki, sose tudnál neki hinni.Nem jár neki másik lehetoség,mert porig alázott.
26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat!
2012. jún. 25. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!