Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, de korházban van és dobtam. Jóltettem?
Hm. Nem könnyű a kérdés, sajnálom, hogy így alakultak a dolgaid.
Igazából 2 nagy választási lehetőséged van: 1 - adsz neki még egy esélyt, 2 - tartod magad ahhoz, hogy keresel másvalakit. Mivel utóbbit írtad, sokan mondták, nézzük az előbbit.
A "még egy esély" című népijáték a megbocsájtás nevében szépen hangzik, és még működhet is, ha a lány tényleg nagyon megbánta, és soha többet nem vetemedne még csak hasonlóra sem, ugyanakkor egy fontos kérdést magadban kéne először tisztázni hozzá: Képes lennél újra bízni benne?
Mármint, szerintem ez a legnagyobb buktató, nem minden ember képes őszintén szemet hunyni a másik ballépése felett. Még ha szeretné is elfelejteni, megbocsájtani, az nem annyira könnyű dolog. Ha nagyon szereted, és (elvileg) ő is téged, és ez tényleg csak egy pillanatnyi, akár állapotából fakadó félrelépés volt, akkor van esélyetek még kezdeni valamit a dologgal, de ahhoz mind2-en kelleni fogtok. Ha a bizalmatlanság beférkőzik közétek (ami hasonló helyzetben elég valószínű), akkor már veszett fejsze nyele lenne kb.
És pont emiatt - ha nem kér bocsánatot sem, de legalábbis nem látszik rajta a megbánás semmilyen formája sem, akkor nekem ennyiből inkább úgy tűnne, hogy hibája fényében sem hajlandó beáldozni semmit büszkeségéből a kapcsolatért. Azaz nem is számít neki annyira. És ez már eleve rossz pont. Főleg úgy, hogy kitámad.
Ennek ellenére, kb ezek a lehetőségek vannak, ha nem azt a választ szeretnéd, hogy "dobd, és keress mást". Szó mi szó, én is azt tanácsolnám amúgy, nekem nehéz lenne ezt lenyelni, és még ha meg is tenném, a bizalmatlanság ott lenne...
Őszintén csodállak. Tényleg! Én egy ilyen csajt nem tudnék hiányolni az életemből és nem tudna érdekelni, hogy megcsalt. A kis csaj igazán szerencsés, hogy olyan pasit fogott ki, aki még ezek után is emberszámba veszi.
Bár am nekem elég klisészagú ez az egész ahhoz, hogy fakenek higgyem.
Attól még, hogy kórházba került és beteg, még lehet nagy szemét az illető, hogy mással hetyeg.... Szóval nem kell sajnálni,bárki kerülhet kórházba...Jó voltál neki arra, hogy látogasd és műszakot cserélj miatta,meg vigylé be neki dolgokat :(
Sajnálom,de komolyan....Majd lesz más! A csajnak többet ne írj semmit és sose keresd!Minden rendbe jön és majd találsz valakit,aki megérdemel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!