Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt, de korházban van és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, de korházban van és dobtam. Jóltettem?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekes a helyzet:volt 1 b.nőm akivel miután öszejöttünk rá másfél hónapra korházba került. Bent volt 3 napig, aztán kiengedték. Késöbb megint bekerült a korházba. Én végig vele voltam, és ö észrevett 1 jóképü csávót, de nem gondoltam arra hogy megcsalna. De sajnos tévedtem! Kb. 2 héttel késöbb amikor mentem hozzá a korházbá, azzal a csávoval szívták egymás száját elég rendesen! Elkezdtem tapsolni, erre ö ellökte a csávót és azt mondta:"ez nem az aminek látszik!!" Erre én(már könyezve):"akkor meg mi???" és leléptem. Nagyon sokat tettem ezért a lányért...minden nap bementem hozzá, mindig vittem valamit. A munkahelyemen is esti müszakot válaltam hogy nappal vele lehesek, örültem ha tudtam pár órát aludni! Nagyon kivagyok! Másnap küldött 1 üzit, hogy nem is szeretem meg ilyenek. A válaszom röviden: "nem is tudom h ki csalt meg kit...én a helyedben fülem farkam behúznám és bocsánatot kérnék!". Valaki segitene abban hogy most mit tegyek? Olyan válaszokat hogy:"dobd és keses mást" már ismerem! Normális válaszokat ha lehetséges! Aki akar privit is írhat! 22/F

2012. jún. 24. 23:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Hm. Nem könnyű a kérdés, sajnálom, hogy így alakultak a dolgaid.

Igazából 2 nagy választási lehetőséged van: 1 - adsz neki még egy esélyt, 2 - tartod magad ahhoz, hogy keresel másvalakit. Mivel utóbbit írtad, sokan mondták, nézzük az előbbit.

A "még egy esély" című népijáték a megbocsájtás nevében szépen hangzik, és még működhet is, ha a lány tényleg nagyon megbánta, és soha többet nem vetemedne még csak hasonlóra sem, ugyanakkor egy fontos kérdést magadban kéne először tisztázni hozzá: Képes lennél újra bízni benne?

Mármint, szerintem ez a legnagyobb buktató, nem minden ember képes őszintén szemet hunyni a másik ballépése felett. Még ha szeretné is elfelejteni, megbocsájtani, az nem annyira könnyű dolog. Ha nagyon szereted, és (elvileg) ő is téged, és ez tényleg csak egy pillanatnyi, akár állapotából fakadó félrelépés volt, akkor van esélyetek még kezdeni valamit a dologgal, de ahhoz mind2-en kelleni fogtok. Ha a bizalmatlanság beférkőzik közétek (ami hasonló helyzetben elég valószínű), akkor már veszett fejsze nyele lenne kb.

És pont emiatt - ha nem kér bocsánatot sem, de legalábbis nem látszik rajta a megbánás semmilyen formája sem, akkor nekem ennyiből inkább úgy tűnne, hogy hibája fényében sem hajlandó beáldozni semmit büszkeségéből a kapcsolatért. Azaz nem is számít neki annyira. És ez már eleve rossz pont. Főleg úgy, hogy kitámad.

Ennek ellenére, kb ezek a lehetőségek vannak, ha nem azt a választ szeretnéd, hogy "dobd, és keress mást". Szó mi szó, én is azt tanácsolnám amúgy, nekem nehéz lenne ezt lenyelni, és még ha meg is tenném, a bizalmatlanság ott lenne...

2012. jún. 24. 23:43
 12/26 anonim ***** válasza:

Őszintén csodállak. Tényleg! Én egy ilyen csajt nem tudnék hiányolni az életemből és nem tudna érdekelni, hogy megcsalt. A kis csaj igazán szerencsés, hogy olyan pasit fogott ki, aki még ezek után is emberszámba veszi.

Bár am nekem elég klisészagú ez az egész ahhoz, hogy fakenek higgyem.

2012. jún. 24. 23:44
 13/26 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy kórházba került és beteg, még lehet nagy szemét az illető, hogy mással hetyeg.... Szóval nem kell sajnálni,bárki kerülhet kórházba...Jó voltál neki arra, hogy látogasd és műszakot cserélj miatta,meg vigylé be neki dolgokat :(

Sajnálom,de komolyan....Majd lesz más! A csajnak többet ne írj semmit és sose keresd!Minden rendbe jön és majd találsz valakit,aki megérdemel...

2012. jún. 24. 23:46
 14/26 A kérdező kommentje:
A bizalmamat elvesztette! Ő nem keres akkor én sem fogom. Fáj még amit tett, de tovább fogok lépni. 12. Válaszoló:tu dom hogy kliensszagu de hidd el, átéltem! Fejben többször is.
2012. jún. 24. 23:53
 15/26 A kérdező kommentje:
klisé*
2012. jún. 24. 23:54
 16/26 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem meg nagyon is igaza lehet a 9-nek. Vagy valami újfajta kezelési mód lehetett. Vagy így fejezte ki háláját az orvosának. Mégis csak olcsóbb, mint a boríték. Legalább meghallgathattad volna, hogy milyen magyarázattal áll elő. Mondjuk erre már én is kíváncsi lennék. Nem kérdeznéd meg mégis?!
2012. jún. 24. 23:55
 17/26 A kérdező kommentje:
16. Naiv barátom...tévedtek! NEM KICSIT! A betegségétöl bármilyen okoktól fogva nem lehetett légzés leállás. A betegséget a szülei kérésére nem mondhatom el, és amugy sem mondanám el.
2012. jún. 25. 00:05
 18/26 anonim ***** válasza:
A lélegeztetést egyébként is orrba adják.
2012. jún. 25. 00:14
 19/26 anonim ***** válasza:
Mi lenne? Egyszerű. Hirtelen szívdobbanás légmellel.
2012. jún. 25. 00:15
 20/26 A kérdező kommentje:
Hagyukmár ezt hogy mesterséges lélegzetés volt...mert nem az volt, hanem csók! Maragyunk enyiben. Láttam amit láttam!
2012. jún. 25. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!