Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha színre lép a harmadik ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha színre lép a harmadik ki a hibás?

Figyelt kérdés
A megcsaló, a megcsalt vagy a harmadik..

2012. máj. 1. 20:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%
Már megbocsáss, de miért lenne mindenki hibás? Nyilván baja van annak, aki félrekúr, de akkor SZAKÍTSON ÉS NE FÉLREDUGJON, nem?? Kultúràlt ember vagy megbeszéli a párjával, hogy mi a problémája, vagy közli, hogy vége, de nem marad benne a kapcsolatban, színlelni, hogy minden rendben van, közben más farkát/punciját is kényezteti! Erkölcsről, morálról nem mondott anyukátok semmit?
2012. máj. 1. 21:58
 12/20 ASOT ***** válasza:

21:58!

ezzel egyet értek mert én is ezt mondom (ezt is)

"aki félrekúr, de akkor SZAKÍTSON ÉS NE FÉLREDUGJON, nem??"

2012. máj. 1. 22:02
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Hmmm, lássuk csak...

mondjuk adott egy házasság, ahol alapvetően minden rendben van, 10 éve együtt vannak, szeretik egymást, jó a szex, éppen csak 10 év alatt az újdonság varázsa nyilvánvalóan kikopott a kapcsolatból, helyette van szeretet, megértés, összhang, közös célok, közös élmények, ahogy általában lenni szokott. Egy szép nyári napon a férj munkahelyére egy új ember jön, egy fiatal kis gyakornoklány. A lány kihívóan öltözik, egyértelműen rámászik a férjre, nem tudni, hogy a fizetésemelés vonzza-e ennyire, vagy csak régen volt f.sz a csájában, mindenesetre a férj úgy dönt, hogy habár otthon minden okés és akkor sem hagyná el a feleségét, ha fene fenét enne, de hát a kiscsaj olyan könnyen kapható, hogy hülye lenne kihagyni az alkalmat, ha már így önként felkínálkozott, illetve úgy gondolja, hogy ebből nem lesz baj, mert a felesége sosem fogja megtudni, hogy egyszer-párszor beleürített a kis kolléganőbe.

Nos, ilyen esetben miben hibás a megcsalt fél?

2012. máj. 1. 22:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

13!

A férfi, a férfi! Már korábban is mondtam, hogy a férfi! Kapok csokit?:)

2012. máj. 1. 22:13
 15/20 A kérdező kommentje:
Én a saját káromon tanultam meg: ahol minden jól működik, ott nem tud egy harmadik beférkőzni. Kedves utolsó, amit itt leírtál, az csak a mesében létezik: az a házasság biztos csak kívülről volt tökéletes, belülről már elrohadt!
2012. máj. 1. 22:14
 16/20 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem utolsó, hanem 13-as :)
2012. máj. 1. 22:15
 17/20 anonim ***** válasza:
53%
Ez a legújabb divat egyébként, hogy aki férleizél, nemhogy bűntudata van, de még a megalázott párját hibáztatja: azért csaltalak meg, mert te ilyen/olyan vagy, ezt/azt csináltad. Nem. Azért csal meg valaki valakit, mert meg akarja csalni, ennyi. Mert gyáva szakítani, mert egy szaralak, mert nem elég gerinces ahhoz, hogy előbb lezárja a (számára) rossz kapcsolatot és csak azután kezdjen újat.
2012. máj. 1. 22:18
 18/20 anonim ***** válasza:
A harmadik semmiképp, a megcsaló annyiban, hogy előbb kellett volna szakítani. A megcsalt talán hibás, talán nem.
2012. máj. 1. 22:55
 19/20 anonim ***** válasza:
72%

"A harmadik semmiképp"

Ezzel vitatkoznék. Legyen már annyi tartás, önbecsülés mindenkiben, hogy nem dug olyasvalakivel, aki otthon is szerelmet hazudik, szeretkezik a párjával, majd túlórára/nyelvtanfolyamra/aerobikórára hivatkozva "lop" néhány órát a megcsalásra. Én ugyan nem lennék partnere abban senkinek, hogy átverjük a (házas)társát.

2012. máj. 1. 23:28
 20/20 anonim ***** válasza:
91%

Én is megcsaltként mondom, hogy a megcsalt fél is hibás! Én is azt hittem, hogy hú de rendben van a házasságom, aztán amikor jött a 3. fél, akkor kiderült, hogy bizony egyikünk sem volt képes nyíltan beszélni a problémákról, sőt, még saját magunknak sem vallottuk be!

Én is tanultam belőle, és legközelebb már nem szeretném elkövetni ezeket a hibákat!

A "minden rendben van a kapcsolatunkban" többnyire inkább csak azt jelenti, hogy nem veszünk tudomást a gondokról...

2012. máj. 2. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!