Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha színre lép a harmadik ki a hibás?
21:58!
ezzel egyet értek mert én is ezt mondom (ezt is)
"aki félrekúr, de akkor SZAKÍTSON ÉS NE FÉLREDUGJON, nem??"
Hmmm, lássuk csak...
mondjuk adott egy házasság, ahol alapvetően minden rendben van, 10 éve együtt vannak, szeretik egymást, jó a szex, éppen csak 10 év alatt az újdonság varázsa nyilvánvalóan kikopott a kapcsolatból, helyette van szeretet, megértés, összhang, közös célok, közös élmények, ahogy általában lenni szokott. Egy szép nyári napon a férj munkahelyére egy új ember jön, egy fiatal kis gyakornoklány. A lány kihívóan öltözik, egyértelműen rámászik a férjre, nem tudni, hogy a fizetésemelés vonzza-e ennyire, vagy csak régen volt f.sz a csájában, mindenesetre a férj úgy dönt, hogy habár otthon minden okés és akkor sem hagyná el a feleségét, ha fene fenét enne, de hát a kiscsaj olyan könnyen kapható, hogy hülye lenne kihagyni az alkalmat, ha már így önként felkínálkozott, illetve úgy gondolja, hogy ebből nem lesz baj, mert a felesége sosem fogja megtudni, hogy egyszer-párszor beleürített a kis kolléganőbe.
Nos, ilyen esetben miben hibás a megcsalt fél?
13!
A férfi, a férfi! Már korábban is mondtam, hogy a férfi! Kapok csokit?:)
"A harmadik semmiképp"
Ezzel vitatkoznék. Legyen már annyi tartás, önbecsülés mindenkiben, hogy nem dug olyasvalakivel, aki otthon is szerelmet hazudik, szeretkezik a párjával, majd túlórára/nyelvtanfolyamra/aerobikórára hivatkozva "lop" néhány órát a megcsalásra. Én ugyan nem lennék partnere abban senkinek, hogy átverjük a (házas)társát.
Én is megcsaltként mondom, hogy a megcsalt fél is hibás! Én is azt hittem, hogy hú de rendben van a házasságom, aztán amikor jött a 3. fél, akkor kiderült, hogy bizony egyikünk sem volt képes nyíltan beszélni a problémákról, sőt, még saját magunknak sem vallottuk be!
Én is tanultam belőle, és legközelebb már nem szeretném elkövetni ezeket a hibákat!
A "minden rendben van a kapcsolatunkban" többnyire inkább csak azt jelenti, hogy nem veszünk tudomást a gondokról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!