Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSÉG! Mit tegyek? Ki mellé álljak? Beleszóljak egyáltalán?
Sziasztok!
A problémám a következő. A legeslegjobb barátnőm, akivel kb kisbaba korunk óta ismerjük egymást, 2,5 éve együtt van a pasijával, akit nagyon szeret. 1 éve együtt is laknak, a barátnőm fülig szerelmes, és egészen mostanáig azt hittem, hogy a srác is az a barátnőmbe, mert rendes pasinak tűnt.
De tegnap rájöttem, hogy a srác csalja a barátnőmet. :S
Ez még nem lenne olyan nagy gond, ha csak ennyi lenne, én egyenesen mentem is volna a barátnőmhöz, hogy leleplezzem a pasiját... csakhogy a gyerek a saját húgommal csalta meg! :S
Nem tudom, mit tegyek, nincs szívem ezt tétlenül nézni és figyelni, hogy a barátnőmet felszarvazza az a gyökér, de mégse márthatom be a tulajdon kishúgomat! :S
Ti mit tennétek? Szólnátok a lánynak? Vagy inkább tartsam a számat és ne másszak bele a dologba? Árulónak érezném magam, ha hallgatnék... de akkor is, ha beköpném a tesómat. :S Most szerintetek mit tegyek?
21/L (barátnőm 21/L, húgom 19/L, srác 22/F)
Én a jövőt így tudnám elképzelni:
1. Elmondod a barátnődnek barátnőd lehet megveri húgodat, húgod utáni fog emiatt. A barátnőd szakít a hapsival azt összejön a húgoddal akit csalni fog úgy mint a barátnődet.
2. Nem mondod el a barátnődnek a hapsi csalni fogja továbbra is a húgoddal majd később kitudodik, megutál a barátnőd, hapsi összejön a húgoddal kit csalni fog.
Akárhogy nézzem te jársz rosszul szal még ötletem sincs hogy lehetne biztos megoldást találni a problémára.Csak hazugságok árán tudnál kievéckélni, de az meg nem jó megoldás. Hát mindenesetre sok sikert és hallgas a megérzéseidre és bízzál benne hogy jól döntöttél.
20/F
Vagy mondd meg a hugodnak,hogy már nem gyerek és felelősséget kell vállalni tetteink következményének. és hogy értse meg,hogy a barátnődnek el kell mondanod,hogy megcsalták.
és ha már volt képe a hugodnak ilyet tenni,jóvátehetnél azzal,hogy legalább engedi elmondani az igazságot és nem meghúzodva sírni.:/
szerintem az lenne a legjobb ha mindenki tudna mindenről.
de ha esetleg ez ennyire nem megvalósítható (de az:D) akkor max mondd el a barátnődnek,hogy megcsalta stb de nevet ne említs,hogy kivel.
na mi van?
mit tettél?
hmmmmmmmmm?
de ne már valamit csak csináltál már te hülye tyúk.
vagy már több mint egy hónapja kurnak te meg csak nézed????
A bnőd észre fogja venni, hogy valami nincs rendben veled. Mondd el neki, és azt is, hogy a húgod beleszeretett, de nem tehet róla. Szidd a pasiját, és akkor eltereled a figyelmet a húgodról valamennyire.
Nagyon nehéz helyzetben vagy! A húgod meg fog bocsátani. Én ezt látom legésszerűbbnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!