Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhitessem a barátnőmmel hogy megcsaltam? Lent!
Elhitetném vele hogy megcsaltam, azért mert kíváncsi vagyok a reakcióira, kiderítsem hogy féltékeny lenne, szarul érintené, vagy épp nem is érdekelné. Ti megcsinálnátok?
Flörtölt egy sráccal rájöttem, azóta elvileg nem.
Aztán bevallotta pár napja hogy már nem szeret úgy, és két hete le se feküdtünk. Nem kívánja a szexet azt mondja, de hát ugye engem nem kíván.
Nem fog már soha úgy szeretni?
Szex nélkül nem bírok lenni és fáj hogy visszautasít mindig,az is hogy nem szeret, leszar. Nem tudok aludni, se megbízni benne, alig eszek, én meg hülye... nagyon szeretem.
Ti mit tennétek?
Én 22 vagyok, barátnőm 18 éves.
Én is hasonló helyzetbe vagyok mint te. Mondjuk szexuálisan még mindig fűtött, csak az érzelmi része kicsit elmúlt. Most épp próbáljuk helyrehozni a dolgokat. Ennyi év után.... és a tervezett közös jövőnkért apait anyait beleadunk.
Mióta vagytok együtt? Szerintem tedd féltékennyé, de ne azzal hogy azt mondod valakivel lefeküdtél, mert akkor azért fog dobni. Szerintem tedd féltékennyé egy nagyon szép csajszival, mondjuk hogy írogat neked, egyszer már összefutottatok, és szeretne veled találkozni, és azt is mondta hogy milyen normális srác vagy, és kár hogy nincs több ilyen stb... lehet észbe kap, hogy nem kéne elveszítenie. Sok sikert hozzá!! :)
szerintem csald meg tényleg de ne mond el senkinek. sokkal boldogabb leszel...
aláírás : egy aggastyán
Szerintem a baratnodnek nem adsz meg mindent , nem figyelsz ra ugy ahogyan o szeretne, megha ezt te nem is gondolod igy. O csak var hogy valtozz valamiben, de te most meg akarod bantani. Lehet o is jatszmazik! A figyelmedre van szuksege! Lehet valamit megtudott rolad, vagy csak szimplan nem figyelsz ra. Jo, hogy felfigyeltel erre. Mikor egy no igy csinal azt jelenti valami baja van csak kemenynek es erosnek mutatja magat.
Legy vele megerto, ne mondj neki olyat hogy megcsaltad, tuti elhagy!!! A nok nem ugy mukodnek mint a pasik, akiknel beindul a vadaszoszton. A not nagyon megbanthtaod ilyennel, a no erzekenyebb!
Amit elobb leirtam, az normalis nokre vonatkozik. Dontsd el te milyen a Te baratnod. Mert lehet egy h..e pi..a is, de ezt te tudod. Ha a lany normalis es rendes (belso ertekekkel) akkor ne bantsd meg, beszelj vele.
szia, 26 no!
Elmondom mi fog történni:
te beadod a megcsalásos történetet, ő jelenetet rendez, sír, látványosan hisztizik, majd szakít veled - közben meg a következőt gondolja: "Köszönöm Istenem, hogy okot adtál úgy kilépni ebből a trágya kapcsolatból, hogy még én lehetek az áldozat. Ígérem dupla virágot teszek az oltárra vasárnap."
n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!