Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom (ferfi) nem kivanja tolem a szexet. Arra hagyatkozik hogy faradt, es leterhert! Letezik ilyen, vagy csak nem kivan, netan megcsal?
#10:
Oh szegénykém, 16 órát ledolgozni sem volt könnyű (fizikai munka). És nekem még akkor volt/van 2 Gyermekem is :)
De azért olvasol a sorok között is ugye?
"Jo ha hetente 2x szeretkezunk, akkor is csak magara gondol, nem foglalkozik velem, es az aktus is rovid"
Még egyszer írom, 2 naponta 60 percről beszélünk...
a fizikai munka teljesen másképp fáraszt mint az agyi....nem mondom hogy bármelyik is könnyebb lenne, csak ha agyban lefáradsz nem tudz gondolni semmire az alváson kívül...még ha fizikailag akkor a tested nem mozog de az agyad jár...így könnyebb szexelni....
Hidd el mind kettőben volt már részem....
Ez pont forditva van :)
Ha tanulsz, vagy szellemi munkát végzel, hulla fáradt leszel, és nehéz elaludni.
Fizikai munkánál nem jár az agyad, a tested fáradt, és irtó jókat lehet szunyálni :)
Tudom, csinálom mindkettőt.
Ja fontos a karrier,aztán itt írogatsz,hogy jaj miért ilyen?
Én egyikőtöket se védem,mert egy kamu az egész,telhetetlen bagázs. Ha dolgozni akar dolgozzon,te meg keres olyat,akinek olyan melója van,hogy a szerelem is belefér! Ne már ezt a hülye irányelvet,hiszen megőszül a pu-i szőröd,ha ilyennel élsz.Az más dolog,ha szarba vagytok és fontos a megélhetés a jövő,de mindent nem lehet akarni,ezt bizonyitja az eltelt 20 év is,koppantak azok,akik jó létbe gondolkodtak,nem volt elég nekik,hogy van megélhetésük,családjuk,barátjuk,életük,többet akartak,meg hogy a politikusok lopják a pénzt.20 év telt el és mindent tönkre tettek a vágyakozók.Hajrá így tovább,csak akkor ne sírj,hogy nem dug a párod.El kellene gondolkodni.
Ja és nem vagyok szoci én egy senki vagyok a sok közül
Üdv a földről
Nálam fordítva működik :d
Akkor kakukktojás vagyok ebben is :S
érdekes.. ö nem az elbirálásotokat várja hanem a tanácsaitokat... de látom sokan erre nem képesek(elnézést a helyesirási hibákért nem vagyok magyar de tanulom a nyelvet).. nos kedves kerdezö a lenyeg hogy ezügyben a saját megérzéseidre hagyatkozz.. hiszel benne hogy szeret? akkor igyis van nefeled a jövöt nemismerheted es bár ma már megszokás roszat feltetelezni a jövöröl.. megis hozhat jotis es akkor kellemes meglepetés vár.. az elet akár egy homokora pereg lefele.. es mint homokszemcsék ugy hullnak le a pillanatok... nincs 2 egyforma homokszem nefeled! kezcsokom!
Kedves, nagyon örvendetes, hogy tanulod a nyelvet, viszont amíg nem rendelkezel kellően stabil nyelvi kompetenciával, addig inkább ne próbálj elvont képekben fogalmazni, mert egy büdös szót nem lehetett érteni abból, amit írtál. Köszönet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!