Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van valakije? Teljesen tanácstalan vagyok!
1/11 anonim válasza:
Szerintem megcsal. Sajnálom... más magyarázat nincs rá :(
2012. márc. 7. 15:36
Szerintem van valakije! (Te)
2012. márc. 7. 15:37
Hát nem tudom. Szerintem tuti van valami banális magyarázat rá, merthogy ez annyira amatőr lebukás lenne. Vagy legalábbis én még soha sehol nem hagytam el bugyimat, max haveroknál, de az más. Nincsenek csaj haverjai?
Szerintem szex után egy csaj veszi a bugyit, vagy ha mégsem, akkor szól, de direkt csak nem hagyja ott. Persze ilyen szituban nehéz mást hinni, de én lehet itt elővenném a naívat az előbb említett okok miatt. Érted, hogy hagyja el egy csaj a bugyiját?
26L
2012. márc. 7. 15:39
4/11 A kérdező kommentje:
Kedves második, köszönöm a szellemes választ, csakt egy kis mosolyt az arcomra:)Kedves harmadik: Szerinted mégis hogy kerülhetett oda? Én is próbáltam azonnal optimistán nézni az egészet, és más magyarázatot találni, de...nem igen tudtam....
Miert nem kerdezed meg? Ha hazudik, ugyis latni fogod. Ferfiak nem tudnak hazudni, ha konkretan rakerdezel a dologra, legalabbis nekem ez a tapasztalatom. Mas eselyed nincs, mi csak talalgatni tudunk. Amugy ez szerintem is megcsalasgyanus.
2012. márc. 7. 15:50
6/11 A kérdező kommentje:
dolgozik most, azért nem kérdeztem még rá!Majd ha hazajön!
Ha "Kérdezd meg" típus, ha nem, akkor is ez a megoldás. Más nem fog menni.
Pl nálam is volt már olyan tanga, aki senkié sem volt. Férfi lakótársam van, és mégis találtunk ilyet, pedig egyikünk párja sem ismerte meg.
2012. márc. 7. 16:35
hát már ne haragudj, de egy tanga ha neked nem elég akkor elég butus vagy!!
Ha neked vette volna akkor rajta lenne az a biléta vagy legalább kis ajándékcsomagban vagy bolti szatyofélében hozta volna :)
Megcsal te butus!!
27/f
2012. márc. 7. 17:26
Nyugodtan,nem támadoan mond el neki,h. mit találtál.Biztos tagadni fog,de elgondolkodik,h. csal-e tovább....Legalább nem néz hülyének.Magyarázatára mond:szeretném elhinni amit mondasz...nem nekem kell elszámolnod,hanem a lelkiismeretednek.ˇIrj,h. mit mondott.
2012. márc. 8. 12:53
10/11 A kérdező kommentje:
Nos! Mgkérdeztem, szépen, higgadtam, de remegtem mint a kocsonya! Állítólag a volt barátnőjéé, és még az előző házából hozta, állitólag akkor már benne volt a szennyesben! Ami a furcsa, az az, hogy legfelül voltak a fekete cuccok (a tanga is), alul a fehérek, köztük egy ing, amit nem olyan rég hordott! Ez elgondolkodtat....
Kapcsolódó kérdések: