Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a szerető teherbe esik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szerető teherbe esik akkor a hűtlen lelécel mellőle? Magára hagyja a szeretőt?

Figyelt kérdés
Akk voltak ilyen helyzetbe ott hogy alakult? A férfi megszakított mindent a szeretővel?

ma 16:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
20- egy kivetel van, ha a nő egyébként is nagyon akar gyereket és egyedül is vállalja a felneveleset.
ma 18:06
 22/26 anonim ***** válasza:
73%

Egy szerető részéről teherbeesni egy foglalt pasastól csak egy szánalmas és megvetendő kísérlet a pasas megtartására.Házasságokból is lelépnek, amikor a kedvük úgy tartja.8 gyerek mellől is.És nem is értem, hogy hogyan lehet megbízni olyan emberben, aki átveri a feleségét.Azt akit elvett.Egy ilyen ember sosem lesz megbízható.

Ideje lenne már nem a pnáddal gondolkozni meg a hormonháztartásoddal, hanem annak a gyereknek az életével, akinek ezt a hátteret szántad.Borzasztóan felelőtlen vagy, nemcsak a hűtlen gazember.Szép páros.

ma 19:20
 23/26 anonim ***** válasza:
Szűz Mária sztorija a mintapéldája ennek a helyzetnek.
ma 19:30
 24/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes xd csak parszor ramtört a frász mert kimaradt a mensim. Aztán elgondolkodtam hogy a besikerülne ilyenkor milyen helyzetek vannak.
ma 20:08
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egyedülálló anya leszel.
ma 20:10
 26/26 anonim ***** válasza:
59%
Talán keresd meg az önbecsülésedet és ne foglalt pasival dugasd magad.
ma 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!