Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tippre mennyi házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippre mennyi házasságban lehet titkon megcsalas?

Figyelt kérdés
Szerintem 70%
ma 15:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%
Miért kellene elválni? Csak azért hogy az ember talán megdughat egy nőt nagy szerencsével? Mitől jobb elváltan, középkorúan végig kínlódni az életét, ha csak annyi a baja, hogy jó szexet akar, vagy mennyiséget? Van valakinek fogalma a jelen gazdasági és társadalmi helyzetet? Konkrétan a társkereső piac 40 felett moslék a férfiaknak és a nőknek, és most finoman fejeztem ki magam. Ha vannak gyerekek is, eladhatatlan áru az ember, talán ha nő, akkor páran megdugják aztán annyi volt. Férfiként esélytelen, nem beszélve arról, hogy aki érzelmileg fejlett, az bizony hagyja a csudába a szerelem keresést, tisztában van vele hogy az már megvolt 20 évesen, ami már most lehetne az már hírből sem az. Anyagilag katasztrófa egy válás. Válni a szex miatt? Ugyan már! Ha a feleségem más pasihoz járna mert ÉN nem adom meg neki azt amire vágyik, akkor én mondanám neki hogy menjen.
ma 18:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Erre van a nyitott házasság. Ha mindkét félnek jó így, akkor nincs vele gond. A megcsalasban a hazugság a probléma.
ma 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!