Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők! Mit gondolnátok arról ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit gondolnátok arról ha a férjetek/párotok ezt tette volna egy másik nővel? Hogy reagálnátok rá? Megcsalás vagy nem?

Figyelt kérdés

A férjetek munka és szórakozás miatt is több hétig távol van tőletek egy népszerű nyaraló helyen.

Ott közös ismerősök által pár napra egy társaságba kerül egy nálatok kb. 15-20 évvel fiatalabb lánnyal.

Ezeket tette meg vele a lány akarata ellenére:

Többször arcon csókolta találkozáskor, a lány megkérdezése, figyelmeztetése nélkül.

Egyszer szinten a lány akarata ellenére a semmiből felkapta az ölébe és elvitte a medencéhez.

Valójában minden cselekedetet a lány akarata ellenére, váratlanul történt, úgyhogy többé ezt nem írom oda.

A semmiből elkezdte masszírozni a nyakát.

Szórakozóhelyen amikor a lány már nem volt teljesen józan többször is megölelte és megszorította hátulról, hozzá simulva, hozzá dörgölve saját magát és az egész testét.

Utána ment amikor a lány a medencében volt és szintén váratlanul megragadta a lány combjait a víz alatt, a saját testéhez húzta és ekkor a lány feneke és nemi szerve hosszabb ideig hozzá ért volna az ő testéhez.

Ahogy írtam ezeket mind a lány akarata ellenére, kerdes nélkül, váratlanul tette.

Kérdezem mint a feleség, mit gondolnátok erről, megcsalás-e, hogy reagálnátok?

febr. 7. 13:32
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
48%

Senkinek még csak meg sem fordult a fejében hogy a fenti helyzeteket egy házasságon belüli eroszakhoz hasonlítsa. Az hogy ezzel vadolsz itt valakit elég beszédes. Rád nézve.

Te egy idegentől fogadtad el az összes közeledést. Az elsőnél már jelezned kellett volna, neked ez nem jó. Nem utána is a pasi közelében maradni bulizni, medencezni egyebek.

Nem életszerű továbbra sem a történeted, hogy csak utólag panaszkodsz ezekre, amikor megtörtnik pedig nyaralsz vígan italozva.

febr. 8. 17:12
 32/41 A kérdező kommentje:

Te egy idegentől fogadtad el az összes közeledést

Ezen mondatod után nem érdemes egy szót sem válaszolnom.

Javaslom nézz utána egy kicsit hogy mit jelent az hogy valaki sokkhatás alatt van

Főleg ha családon belüli erőszakot kellett megélnie gyerekként, majd iskolai bántalmazást.

De leírom meg egyszer a kedvedért. Nem csak akkor nem fogtam fel hogy mi történik, hanem még a következő 2 évben sem

Akkor jött vissza minden, mikor megláttam egy riportot egy eroszaktevo férfiről, aki hasonlított rá.

Hirtelen panikrohamot kaptam, majd flashback formájában minden újra lejátszódott előttem amit tett és hirtelen emlékeztem mindenre.

De örülök hogy jobban tudod nálam meg annak is hogy megint a zaklatott nőnek mondjak meg hogy mit kellett volna tennie zaklatás közben egy “férfi” ellen.

febr. 8. 19:20
 33/41 A kérdező kommentje:

Jah és még azt is szívesen leírom a kedvedért hogy mikor a nyakamat fogdosta akkor pl ráütöttem a kezére. Majd erre annyit mondott hogy nem szereted ha massziroznak?

Mikor hátulról megszoritott fáziskésés után megint rautottem a kezére. Nem volt könnyű szabadulni mivel 50 kilós nagyon vékony nő vagyok. De ezután is megtette újra

De pl mikor a víz alatt fogta meg a combom, ott vizet is nyeltem. Hogy ott pontosan mi történt arra a te kedvedért sem tudok visszaemlékezni.

febr. 8. 19:23
 34/41 A kérdező kommentje:

Szexuális zaklatás: Egy nő egy idegentől ELFOGADJA az összes közeledést.

Az szép.

febr. 8. 19:27
 35/41 anonim ***** válasza:
27%

Az elején te voltál a feleség, aztán kiderül, mégis te vagy az a lány?

"Javaslom nézz utána egy kicsit hogy mit jelent az hogy valaki sokkhatás alatt van"

Több hétig egy nyaralás alatt? Annyira sokkhatás aatt van, hogy több hétig nap mint nap mégis belemegy ilyen helyzetekbe? Na hagyjuk a mesét..

Sokkhatás alatt lehetsz első alkalommal, lehet hogy lefagysz, nem tudsz reagálni. De második alkalommal határozottan úgy elküldöm a fenébe, hogy többet nem jön a közelembe sem.

febr. 9. 07:06
 36/41 A kérdező kommentje:

Egy ilyen érzékeny téma közben is csak kötekedni akar... hihetetlen

Senki nem mondta hogy én voltam a feleség. Mit kötekszel?

Érdekes, jött több normális válasz és mindeki aki normális irt nekem adott igazat.

Gratulálok ha te gladiátor vagy és nem fagysz le egy ilyen helyzetben. Én több mint 2 évig nem fogtam fel hogy mi történt.

Nem írok többet mert felesleges.

febr. 9. 20:12
 37/41 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, nekem a kérdésből is világos volt, hogy te vagy a lány, téged zaklatott a pasas.

Sajnos millió ilyen történet van, mint a tied.

A nők felét, háromnegyedét szerintem éri hasonló zaklatás élete során többször is, a férfiak egyszerűen kihasználják az erőfölényüket és a meglepetés okozta sokkot.

De miért született meg most a kérdésed? Mit tervezel tenni?

Netán a feleséget értesíteni erről?

Ilyen esetben biztos, hogy te leszel, aki a rövidebbet húzza, mert a feleség téged fog hibáztatni, azt fogja állítani (meg a tapló férje is), hogy te vagy a kis rib4nc, aki kikezdett a férjével.

Sajnos erre kell számítanod.

tegnapelőtt 18:16
 38/41 A kérdező kommentje:

37

Köszi a válaszod

Sajnos és nem úgy látom hogy ilyen minőségi zaklatás olyan sok nőt érne

Látod ebben a sztoriban is ott volt körülöttem sok lány, de ez a kretén engem talált meg...

Sajnos olvastam hogy akinek bántalmazó az apja, azoknak a nőknek ez a sorsuk...

Azért ilyen szinten többszörös zaklatás keltem hogy sok novel megtörténik

És ez már nem az első volt az életemben.... volt olyan férfi akivel jóban maradtam és a 28. visszautasítás után is erővel arcon csókolt...

Ebben az a pláne hogy sajnos saját tapasztalatom alapján a nők rendkívül magas százaléka nagyon könnyűvérű, erős gyomrú és nagyon könnyen adják magukat, főleg pénzért

Na most én ennek a totál ellentettje vagyok és bár rengeteg pénzes férfi közeledett már felém én ezt mind leszarom már elnézést, mert semmi sem olyan fontos számomra minthogy ne legyek könnyen kapható

Így neveltek, vallasosan....

Csak akkor tudok kivételt tenni ha találkozom egy velem egyidős fiatal fiúval aki tetszik. De ebből csak pár alkalom volt az életemben sajnos.

Ez a nálam kb 20 évvel idősebb féreg ha fejen állna sem adnám oda neki magam, ehhez képest olvashatod hogy miket tett meg velem, amit én akkor fel sem fogtam...

A célom valóban a bosszú és sajnos ahogy írtam csak 2 év után egyik percről a másikra esett le hogy mit tett velem és Emlékeztem vissza hirtelen mindenre. Szóval most olyan poszttraumás stresszszindrómám van, amivel képtelen vagyok mihez kezdeni…

tegnap 04:10
 39/41 anonim ***** válasza:
41%

Sokkal durvább zaklatások érnek nőket nap mint nap.

Például a budapesti tömegközlekedési eszközökön.

Ha téged 2 év óta semmi hasonló nem ért, akkor örülj neki és ne az értelmetlen bosszún törd a fejed.

tegnap 07:17
 40/41 anonim ***** válasza:
Sajnos elég sok nővel történik ilyesmi :(. Viszont azokat a suttyókat nem értem itt, akik szerint minden nőnek ugyanúgy kellene reagálnia személyiségtől függetlenül, aki "igazi nő" meg aki "nem élvezi". Én is voltam burokban felnőtt 21 évesen olyan helyzetben, hogy egy idősebb, szegről-végről pasas egy rendezvényen folyamatosan követett, itt-ott taperolt (jó, nemi szerv, comb ilyen nem volt benne... azt kaptam "mástól" később, idegenektől lépcsőházban, BKV-n később, csak akkor mát tudtam, hogy reagáljak), és egyrészt a sokktól lefagytam, másrészt meg nem mertem elküldeni melegebb éghajlatra, mert rokonaim barátja valamennyire, meg egy lagzin történt a dolog, és féltem, hogyha ott elkezdek "fesztivált csinálni", akkor én leszek a figyelemhiányos ribi, aki elveszi a figyelmet az ifjú párról. Az meg a hab a tortán, hogy kiderült, hogy több rokonom, ismerősöm is észrevette, meglett, jóval idősebb emberek, és csak később sajnálkoztak negédesen, amikor meg a dolog történt, akkor félrenéztek.
tegnap 08:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!