Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit gondolnátok arról ha a férjetek/párotok ezt tette volna egy másik nővel? Hogy reagálnátok rá? Megcsalás vagy nem?
A férjetek munka és szórakozás miatt is több hétig távol van tőletek egy népszerű nyaraló helyen.
Ott közös ismerősök által pár napra egy társaságba kerül egy nálatok kb. 15-20 évvel fiatalabb lánnyal.
Ezeket tette meg vele a lány akarata ellenére:
Többször arcon csókolta találkozáskor, a lány megkérdezése, figyelmeztetése nélkül.
Egyszer szinten a lány akarata ellenére a semmiből felkapta az ölébe és elvitte a medencéhez.
Valójában minden cselekedetet a lány akarata ellenére, váratlanul történt, úgyhogy többé ezt nem írom oda.
A semmiből elkezdte masszírozni a nyakát.
Szórakozóhelyen amikor a lány már nem volt teljesen józan többször is megölelte és megszorította hátulról, hozzá simulva, hozzá dörgölve saját magát és az egész testét.
Utána ment amikor a lány a medencében volt és szintén váratlanul megragadta a lány combjait a víz alatt, a saját testéhez húzta és ekkor a lány feneke és nemi szerve hosszabb ideig hozzá ért volna az ő testéhez.
Ahogy írtam ezeket mind a lány akarata ellenére, kerdes nélkül, váratlanul tette.
Kérdezem mint a feleség, mit gondolnátok erről, megcsalás-e, hogy reagálnátok?
Ilyenek altalábaj a vén kappan disznok határozatlan nyámnyila nőkkel akik nem merik pofánb.szni.
Vén kéjenc effekt. Kizárt hogy ilyen férjem lenne. Teljesen más tipusu palijaim vannak mindig.
Te tuti nem a feleség vagy, akkor nem tudnál mindent ilyen részletesen.
Te a lány vagy. De olyan nincs, hogy ennyi minden történik a másik akaratán kívül. Mert ha egyszer történik, többet nem keresem a pasi társaságát és messzire kerülöm.
Megmondom mi van...te vagy az a lány, és kíváncsi vagy, vajon ezt a feleség megcsalásnak venné-e. Azért, mert ki akarsz pakolni neki, hátha kidobja a pasit és akkor a tiéd lehet
Normális válaszolóknak köszönöm.
Elsőnek és utolsónak üzenem:
Ha gyerekkorodból traumaid vannak, akkor az illető hajlamos lesz arra hogy nem fogja fel hogy mi történik vele az adott helyzetben
De számomra megdöbbentő hogy ezt többen is írtátok, mert nem hiszem el hogy van olyan ember aki még ne hallotta volna, hogy rengeteg ember lefagyassal reagál sokkos szituációban...
Azért kérdeztem meg mert a jog kategóriában kaptam 3 borzalmas választ is.
Reméltem hogy többen lesznek azon az oldalon hogy ez megcsalás és ami a legfontosabb szexuális zaklatás.
Kedves utolsó: nem, nem szeretném megtartani az a kretént. Súlyos traumáim vannak miatta.
És nem is fogtam fel hogy mi történt, csak 2 évvel később tudatosult és kezdtem el visszaemlékezni egyik percről a másikra mindenre ennyire pontosan. Előtte nem is emlékeztem.
Komolyan ha tudod hogy én vagyok a lány, még ilyet írsz hogy magamnak akarom?!
Nem, köszi......
11 őszintén én azon csodálkozom hogy barki bármilyen mást választ adott a tieden kívül...
Könyörgöm. Együtt vagyunk valakivel, a férjünk, már “csak” egy arcon csókolás nem megcsalás???!
De itt nem csak ez történt, hanem leírtam mindent sorban, miután minden visszajött...
Erre barki azt írja hogy ez még nem megcsalás?!
Pontosan azért kérdeztem mert máshol azt írtak hogy nem megcsalás és nem is zaklatás mert mediterrán országokban a nők büszkék arra ha megfogdossák őket mert ebből tudjak hogy tetszenek valakinek... és ott ez a norma
Ezt írta nekem valaki. Értitek?
13 én sem érezném túlzásnak, de hogy bizonyítod? Sehogy.
Másrészt szexuális zaklatasert mi jár? Valaki azt mondja hogy perre lehet vinni, más azt mondja hogy nem....
Ez nem szexuális zaklatás volt, hanem többszörös szexuális zaklatás, annak a sorozata.
Ha te vagy a feleség, és ezeket tudod, mi a kérdésed? Van még kérdésed? El kell vállni. És ne attól függjön, hogy más megcsalásnak látja vagy nem.
Ami a lányt illeti, ne mondd, hogy akarata ellenére történtek a dolgok. Egy pár hetes nyaralás alatt..
Ha valami nem tetszett volna neki, a helyzetet is elkerüli, hogy egy légtérben legyen egy ilyen nyomulós barommal. De nem, ehelyett ő napról napra a közelében volt, még szórakozó helyen is, piásan.
1 vagyok.
Változatlan az a véleményem ennek a tizede sem tud megtörténni a lány közreműködése nélkül. Egy alkalommal le lehet fagyni, de a lefagyás után életszerultlen újra és újra egy ilyen pasi közelében lenni, bulizni, medencézni, masziroztatni stb főleg ha állítólag ekkora traumát okoz a közeledése.
29 értem
Tehát ha egy nőt a férje 10 évig ver, abban a nő benne van.
“Massziroztatni”
Jól van ezek után nincs több kérdésem.
Tehát szerinted ha egy ősember a semmiből egyszer csak ott terem a hátad mögött miközben ülsz egy szórakozóhely kanapéjan és elkezdi fogdosni a vállad, akkor számodra a nő massziroztatja magát vele. Okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!