Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi lennél inkább? Megcsalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lennél inkább? Megcsalt feleség aki viszi a háztartást , viszont a férje mégis mindig hozzá jón haza. Vagy szerető aki megkapja a szép szavakat , de tőle a férfi hazamegy?

Figyelt kérdés
jan. 23. 16:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Én örülnék, ha lenne egy szeretője, és azt boldogítaná. Vagy legalább elválnánk."

Mi tart vissza, hogy kezdeményezd a válást?

A kényelem?

jan. 24. 14:44
 12/15 anonim ***** válasza:

"Bármelyik. Most egy megcsalatlan feleség vagyok, akit a férje a szegényes szexuális kultúrájával folyamatosan zaklat."

Mi tart vissza, hogy közösen gazdagítsátok a szexuális kultúrátokat?

jan. 24. 14:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Itt sokan szeretik a megcsalt felesegeket “feljebb emelni”, mintha nekik jobb lenne, vagy mintha ok ertekesebbek lennenek a ferjuk szemeben, pedig ez nincs igy. Oket ugyanugy lenezi es semmibe veszi a ferjeik, mint a szeretoiket.
jan. 25. 15:16
 14/15 anonim ***** válasza:

""Bármelyik. Most egy megcsalatlan feleség vagyok, akit a férje a szegényes szexuális kultúrájával folyamatosan zaklat."

Mi tart vissza, hogy közösen gazdagítsátok a szexuális kultúrátokat?"

Ez nem így működik. Súlyos mentalitásbeli, neveltetésbeli gondok vannak, nem oldható meg egy-egy pikáns új praktikával, ha erre gondolsz.

Igen, a kényelem és a lustaság tart vissza.

jan. 25. 18:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor a legjobb helyen vagy a férjed mellett!
jan. 25. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!