Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Melyik fáj jobban, s melyiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fáj jobban, s melyiket bocsátanád meg jobban? Megcsalás sokszor különböző emberrel, vagy huzamosabb viszony egy emberrel?

Figyelt kérdés

A sok egyszeri szerintem megalázóbb, plusz mindig ott lenne bennem, hogy valami csak hajtja ha ennyiszer megtette, mi változna most?

A viszonyt talán jobban meg lehet beszélni, mert ott valami nagy dolog hiányozhatott, és azon talán lehet változtatni. Plusz csak egy ember van a képben, akiben ugyanúgy van hiba, nem tökéletes, és így vagy úgy de második volt, sosem első.

Ti hogy gondolkodtok? Melyik verziót élnétek meg “jobban” a párotoknak, ha mondjuk folytatni akarnátok? (A nem bocsátanék meg válaszok fölöslegesek, tegyük fel az életed múlik rajta)

tegnap 18:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%

Melyik verziót élnétek meg “jobban” a párotoknak, ha mondjuk folytatni akarnátok? (A nem bocsátanék meg válaszok fölöslegesek, tegyük fel az életed múlik rajta)

- Inkább a halál, minthogy valaki olyannal legyek, aki félrebaszik. Normalis nő, ilyenkor kukazza a pasit. Instant! És még mellé ki is semmizi, ha tudja. Ezt erdemli, mást nem! Vege lenne, mert nem tudnék olyannal lenni, aki elöttem más p*najába mártotta a f*szát 🤮

tegnap 18:48
 2/17 anonim ***** válasza:
89%

" (A nem bocsátanék meg válaszok fölöslegesek, tegyük fel az életed múlik rajta)"

Ha kötelezo lenne ilyennel kapcsolatban mmaradni, akkor en is csalnám összevissza. (Illetve keresnék masik pasit mellé)

Nem vennék ilyen "barátot" komolyan. Meg le se feküdnék vele mivel ugyse kívánna ha másokba ürítget, meg elkapni se akarnék semmit, meg undoritana a gondolat is hogy mások p.nája utan engem csókol stb.

tegnap 18:48
 3/17 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%
Én egyiket sem bocsátanám meg.
tegnap 18:50
 4/17 anonim ***** válasza:
88%
Mindkét esetben valami nagy dolog hiányzik, az pedig a gerinc.
tegnap 18:51
 5/17 anonim ***** válasza:
78%

A több egyszerit. Mert akkor lehetne mondani, hogy az csak a testiségről szólt. Egy hosszabb viszony viszont már nem igazán..

Egyébként nyilván mindkét esetben kuka.

tegnap 19:01
 6/17 anonim ***** válasza:
82%
Egyiket sem bocsátanám meg, de a viszonynál ott érzelmek is vannak, ergo fájni az fájna jobban
tegnap 19:03
 7/17 anonim ***** válasza:
82%
Egyiket se. Ha másra vágyik menjen, de ha megy akkor vissza soha többet nem jön. Nem vagyok átjáróház.
tegnap 19:12
 8/17 anonim ***** válasza:
85%

Én úgy gondolom, hogy csak és kizárólag anyagi érdekből köttetett házasságban vagyok hajlandó tolerálni bármit is.

Minden más esetben mehet a picsába, ha csak nem tetszik ahogy rám néz, akkor is.Majd jön a következő.

tegnap 20:04
 9/17 anonim ***** válasza:
80%
Egyik rosszabb, mint a másik.
tegnap 20:13
 10/17 anonim ***** válasza:
80%
Egyforma. Mindkettőnél lapátra kerülne a tetű.
tegnap 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!