Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Honnan tudtátok, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudtátok, hogy nem csak szét akarnak szedni titeket, hanem tényleg csalnak huzamosabb ideje?

Figyelt kérdés
2021. jún. 23. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

Miért akarna bárki szétszedni két idegen embert?

Aki jóbarát vagy családtag, az se tesz ilyet.

Az egyértelmű, hogy a megcsaló a csillagokat is lehazudja az égről. Persze, hogy erre is hivatkozik, hogy valaki csak bekavar.

De személy szerint sose hallottam olyanról, ahol valaki tényleg csak bekavart. Mindehol volt megcsalás, és 99%, hogy a szerető árulja be.

2021. jún. 23. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha látsz egyértelmű bizonyítékot akkor ennyi volt, akkor a másik fél a ludas.

Amúgy miért akarna bárki is szétszedni titeket?

Nekem inkább kétségbeesett mentegetésnek tűnik a kérdésed.

2021. jún. 23. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy szerető szét akar szedni titeket, akkor annak nyomós oka van.

Ha nekem szeretőm lenne csak, és a szexről szólna csak a dolog, nem borítanék.

Szóval itt egyértelmű, hogy a párod hitegette őt, biztos mindig mondott olyat, hogy el fogom hagyni a párom, csak most épp nem jó az alkalom, vagy más miatt, amiért mindig várni kellett bizonyos ideig. A lényeg, hogy hitegette és húzta az időt.

Hagyd ott, azt ha szeret, akkor úgyis visszakönyörgi magát, bár leállni nem fog a dologgal.

2021. jún. 24. 12:35
 4/4 A kérdező kommentje:
3/3 Ha szeret valószínűleg nem hazudott volna folyamatosan a szemembe, és sunnyog a hátam mögött
2021. jún. 24. 14:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!