Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudtátok, hogy nem csak szét akarnak szedni titeket, hanem tényleg csalnak huzamosabb ideje?
Miért akarna bárki szétszedni két idegen embert?
Aki jóbarát vagy családtag, az se tesz ilyet.
Az egyértelmű, hogy a megcsaló a csillagokat is lehazudja az égről. Persze, hogy erre is hivatkozik, hogy valaki csak bekavar.
De személy szerint sose hallottam olyanról, ahol valaki tényleg csak bekavart. Mindehol volt megcsalás, és 99%, hogy a szerető árulja be.
Ha látsz egyértelmű bizonyítékot akkor ennyi volt, akkor a másik fél a ludas.
Amúgy miért akarna bárki is szétszedni titeket?
Nekem inkább kétségbeesett mentegetésnek tűnik a kérdésed.
Ha egy szerető szét akar szedni titeket, akkor annak nyomós oka van.
Ha nekem szeretőm lenne csak, és a szexről szólna csak a dolog, nem borítanék.
Szóval itt egyértelmű, hogy a párod hitegette őt, biztos mindig mondott olyat, hogy el fogom hagyni a párom, csak most épp nem jó az alkalom, vagy más miatt, amiért mindig várni kellett bizonyos ideig. A lényeg, hogy hitegette és húzta az időt.
Hagyd ott, azt ha szeret, akkor úgyis visszakönyörgi magát, bár leállni nem fog a dologgal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!