Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik nem láttatok jelet arra, nem vettétek észre, hogy huzamosabb ideje csal a férjetek, hogyan jöttetek rá?
Kozos fb fiokkal csajozott.
😂
Minden uzenetvaltast lattam
Sok évig nem bukott le, de végig gyanakodtam, valahogy nem bíztam benne. Ő pedig ezt hibámnak rótta fel. Végül ő mondta el, hogy már a kapcsolatunk elején is szeretője volt. Sok évet éltem vele. Üzenetváltásokat volt, hogy megláttam, de kimagyarázta mindig. Én voltam a féltékeny, a paranoiás.
Érdekes, a mostani páromban teljesen meg tudok bízni.
Nem férj
Első barát: hajnalban jött sms neki, amit rögtön felkelev megnézett (rossz alvó vagyok). Elvitte buliban "meghánytatni", kijózanítani. :) Na itt amúgy én voltam az idióta, mert egyértelmű volt, csak annyira leépítette az önbizalmamat, hogy huszonévesen elhittem neki, másnak nem kellek majd. Végső leebukás: csókolztak egy bulin. Itt elmentem lefekedüni, de megéreztem, hogy valami van.
Második barát: mindig a gépénél játszottam, neteztem, és ezen használta messengert (MSN, nem az új), ez alul megjelenik a tálcán, hogy írt neki valaki, ott láttam a nő nevét villogni, akiről tudtam, hogy az első nő volt az életében/az vette el a szűzességét barátomnak. Tehát tudta, hogy a gépén játszok, de ezen messengerezett a csajjal é az pont akkor írt rá barátomra, hogy akkor mennek e együtt egy bizonyos nagyon költséges fesztiválra (velem alig járt el valahová). :D Az üziket nem törölte természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!