Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők, akik nem láttatok jelet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik nem láttatok jelet arra, nem vettétek észre, hogy huzamosabb ideje csal a férjetek, hogyan jöttetek rá?

Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 00:53
 1/8 anonim válasza:
5%
Te hogyan?
2021. máj. 27. 01:01
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Az én exem annyira bénavolt hogy eltüntetni se tudta + mindig megéreztem
2021. máj. 27. 06:00
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Megéreztem.
2021. máj. 27. 06:54
 4/8 anonim ***** válasza:
96%

Kozos fb fiokkal csajozott.

😂

Minden uzenetvaltast lattam

2021. máj. 27. 07:48
 5/8 anonim ***** válasza:
97%

Sok évig nem bukott le, de végig gyanakodtam, valahogy nem bíztam benne. Ő pedig ezt hibámnak rótta fel. Végül ő mondta el, hogy már a kapcsolatunk elején is szeretője volt. Sok évet éltem vele. Üzenetváltásokat volt, hogy megláttam, de kimagyarázta mindig. Én voltam a féltékeny, a paranoiás.

Érdekes, a mostani páromban teljesen meg tudok bízni.

2021. máj. 27. 08:22
 6/8 anonim ***** válasza:
64%

Nem férj

Első barát: hajnalban jött sms neki, amit rögtön felkelev megnézett (rossz alvó vagyok). Elvitte buliban "meghánytatni", kijózanítani. :) Na itt amúgy én voltam az idióta, mert egyértelmű volt, csak annyira leépítette az önbizalmamat, hogy huszonévesen elhittem neki, másnak nem kellek majd. Végső leebukás: csókolztak egy bulin. Itt elmentem lefekedüni, de megéreztem, hogy valami van.

Második barát: mindig a gépénél játszottam, neteztem, és ezen használta messengert (MSN, nem az új), ez alul megjelenik a tálcán, hogy írt neki valaki, ott láttam a nő nevét villogni, akiről tudtam, hogy az első nő volt az életében/az vette el a szűzességét barátomnak. Tehát tudta, hogy a gépén játszok, de ezen messengerezett a csajjal é az pont akkor írt rá barátomra, hogy akkor mennek e együtt egy bizonyos nagyon költséges fesztiválra (velem alig járt el valahová). :D Az üziket nem törölte természetesen.

2021. máj. 27. 16:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja elnézést az első releváns a kérdés szempontjából, előző vagyok. A másodiknál nem sejtettem, teljesen hideg zuhany volt, hogy megláttam ráír a kis k....
2021. máj. 27. 16:19
 8/8 anonim ***** válasza:
-nem releváns....
2021. máj. 27. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!