Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan aki saját magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki saját magát buktatja le?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, aki be hazudta a szeretőjének, hogy messengeren lebukott. A csaj rá írt a feleségre. Kiderült ő semmit sem tud erről.

Valószínű így akart vele szakítani. Vagy valami más ok miatt.

tegnap 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Minek írt rá a feleségére?
tegnap 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
39%

Valószínűleg azért akart vele szakítani, mert érezte hogy a szeretője kezdett terhessé, "veszélyessé" válni - s lám be is jött. Szakítás után azonnal fel is rúgta a bilit s bemártotta a feleségnél.

Tanuljatok belőle feleim! Ne legyen viszonyotok ideggyenge nővel, s legyetek őszinték az elején kerek-perec szögezzétek le, hogy ez csak szex semmi több. S amint látjátok a szeretőtök beszerelmesedik azonnal offoljátok mielőtt még galibát okoz.

tegnap 15:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem saját magam lebuktatása, hanem inkább a csajé, akivel szoktam kavarni, és most visszafogadta egy régi pasiját, akivel 2 éve szakított. Persze az állandóan féltékenykedik, meg írogat hisztizik, csajnak is elege van belőle, de ad még neki egy kis időt. Lehet még jót is tennék neki, mert akkor nem csak lopva tudunk találkozni.
tegnap 15:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan, csak annyit hogy a másik féllel bunkó lett. Gondolom sértettségből.
tegnap 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Exem jott azzal hogy megtalált engem a társkeresön. (Ja vmi 10 évvel ezelotti regem amit törölni se tudok mert az az ősrégi e mail cimem sincs már meg amire jönne uj jelszo).

Ergo magát buktattta le hogy ő maga társkeresőzik..

De haverjával szervezve probáltak kamuzni hogy csak a haverja látott engem fent ő kuldte neki a kepernyőfotót. Szánalmas volt.

Es egyben undorito.

Es szakitas utan is mai napig is hazudik. Ellenben még az is kiderult hogy még randizgatott is meg más nőkkel szűrögette össze a levet.

Bizonyitekok ellenere is hazudik mig meg nem hal.

tegnap 15:25
 6/6 anonim ***** válasza:
53%
Mennyi idod van masok maganeletevel foglalkozni! Te sem vagy 100-as.
tegnap 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!