Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a saját testvérünkkel csal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a saját testvérünkkel csal meg a párunk, az ugyanolyan fájdalmas mintha egy idegennel tenné?

Figyelt kérdés

Vagy így kevésbé fájdalomas?

És pld ha te vagy a pasi, és barátnőd a lány testvéreddel csal meg, az nem fájdalomas? Okés? Vagy pedig csak alkalmiznának néha. De a pasi nem vehet részt benne.

(Vagy ha úgy jobban tetszik, képzeljétek ezt el 2 fiú testvér, 1 lány formában) (nem vérfertőzés..!!a testvérek kimaradnak a dologból)

2024. jún. 2. 13:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebből egy kukkot se értettem.
2024. jún. 2. 13:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rosszabb, mert szeretem a testvérem és nagy érvágás lenne egyik napról másikra két személyt elveszíteni.
2024. jún. 2. 13:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Még fájdalmasabb lenne.
2024. jún. 2. 13:44
 4/10 A kérdező kommentje:

Igen, gondolom úgy nagyon rossz. ha ellenkező neműek.

De ha azonos nemű a párod, és a testvéred? 🤔

2024. jún. 2. 13:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mit szeretnél tudni, hogy csak kicsit szar vagy nagyon szar érzés? Minden esetben traumatikus, visszafordíthatatlan eset, minden verzióban. Nincs szép alternatíva, keress mást sztem...
2024. jún. 2. 13:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Kérdező beteg, ahogy a kérdés is.
2024. jún. 2. 16:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én egyetlen ilyen esetről tudok, ott a férfi, akit a saját bátyjával csalt meg a barátnője, nem csak a lánnyal szakított, de a testvérével is végleg megszakította a kapcsolatot.

Azóta hosszú évek teltek el, már felesége van és egy kisfia, a bátyja pedig - egyetlen testvére - évek óta hiába küzd azért, hogy a testvére megbocsásson neki, és újra az életének a része lehessen.

A legjobban az fáj neki, hogy a saját unokaöccsét sem ismerheti.

2024. jún. 2. 16:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Bizonyos népcsoportoknál ez a hétköznapi élet része, dik...
2024. jún. 2. 18:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Mégrosszabb
2024. jún. 2. 18:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Rosszabb. Ha ismeretlennel csal a párod, akkor csak a párodat veszíted el. Ha rokonnal/baráttal, akkor rzt is, egyszerre két eddjg legjobb bizalmas ember döf hátba
2024. jún. 2. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!