Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők, akik egy munkahelyen dolgoztok, minden nap találkoztok? Naponta vannak lopott csókok, ölelés ?
Én komolyan válaszolok a kérdésre: igen, van lehetőség a munkahelyen 1-1 titkos csókra vagy ölelésre. Szexre a munkahelyen sosem volt idő, és gusztusom se volt hozzá, mégiscsak egy munkahely. Bár petting az volt ritkán.
Ez eleinte nagyon kalandos, sőt izgalmas is, ebben van a titok.
De amikor szétmentek, és naponta látod őt a munkahelyen, vagy 1-1 helyen visszaemlékezel, mi történt és kivel... Szörnyű, főleg ha nincs lehetőséged munkahelyet váltani mert mondjuk a te szakmád specifikussága, vagy a lakóhelyed közelsége miatt csak itt tudsz dolgozni.
Kollégával soha ne kezdjetek ki!
Èn benne lettem volna pár lopott percben,de sajnos csak annyi jutott, amennyi...
Így is valahányszor kènytelen vagyok szemben ülni vele,lepereg előttem a film, miket műveltünk együtt.Az biztos,hogy qrva nehèz így tartania magát az embernek.
Ez teljesen így van ahogyan írod!
Benne "vagyok" voltam borzalmas érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!