Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretők, akik egy munkahelyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretők, akik egy munkahelyen dolgoztok, minden nap találkoztok? Naponta vannak lopott csókok, ölelés ?

Figyelt kérdés

jan. 21. 19:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%

Én komolyan válaszolok a kérdésre: igen, van lehetőség a munkahelyen 1-1 titkos csókra vagy ölelésre. Szexre a munkahelyen sosem volt idő, és gusztusom se volt hozzá, mégiscsak egy munkahely. Bár petting az volt ritkán.

Ez eleinte nagyon kalandos, sőt izgalmas is, ebben van a titok.

De amikor szétmentek, és naponta látod őt a munkahelyen, vagy 1-1 helyen visszaemlékezel, mi történt és kivel... Szörnyű, főleg ha nincs lehetőséged munkahelyet váltani mert mondjuk a te szakmád specifikussága, vagy a lakóhelyed közelsége miatt csak itt tudsz dolgozni.

Kollégával soha ne kezdjetek ki!

jan. 21. 20:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Èn benne lettem volna pár lopott percben,de sajnos csak annyi jutott, amennyi...

Így is valahányszor kènytelen vagyok szemben ülni vele,lepereg előttem a film, miket műveltünk együtt.Az biztos,hogy qrva nehèz így tartania magát az embernek.

jan. 21. 22:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen így van ahogyan írod!

Benne "vagyok" voltam borzalmas érzés.

jan. 22. 02:18
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez munkahely, résztvevők és kapcsolat kérdése. :)
jan. 23. 14:31
 15/19 anonim ***** válasza:
26%
Nálam a cégnél alapfeltétel hogy az új férfi alkalmazott leszopjon..Lehet úgy terelni minden beszélgetést..A szopásból is meg lehet itélni egy embert.
jan. 23. 18:24
 16/19 anonim válasza:
100%
Elég gyatra munkahely lehet, ahova sz*pni vagy b*szni járnak az emberek. :) A munkahely a munkára van. Ezeket utána is lehet csinálni, ha valaki annyira fel van tüzelve. :) De ez objektív vélemény.
jan. 23. 18:32
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
16!Félre értesz,a munkában dolgoznak,de csak abban bízom meg 100%-ban aki ennyire közel került hozzam..Ha nyeli a g.cim akkor tudom hogy minden másban megbízható,hisz őrzés védésekkel IS foglalkozunk.
jan. 23. 18:55
 18/19 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem a te ondódat règóta nem nyeli senki,az a bajod, utolsó...🤣🤣🤣
jan. 23. 20:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Van most felvétel?
jan. 23. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!